Goedkope stedentrip Wenen 2019
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 2 uur
Taal: Duits
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs

Goedkope stedentrip Wenen 2019? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en voor Wenen verzameld. Boek nu met korting een goedkope Wenen. Deze charmante stad Wenen, met haar geschiedenis, cultuur en fijne sfeer, heeft een uitnodigend karakter voor een citytrip Oostenrijk. Reis met korting naar Wenen.

Cultuur en gezelligheid tijdens een stedentrip Wenen

Wenen is een cultuurstad. Overal in de stad zie je herinneringen aan het rijke verleden van de stad. Wenen is dan ook de stad bij uitstek, om even je kennis van de klassieke kunsten en cultuur op te frissen. De oude binnenstad van Wenen is toegevoegd aan de lijst met werelderfgoederen van UNESCO. Veel gebouwen herinneren nog aan de Renaissance en Barokperioden, zoals bijvoorbeeld de 6 paleizen in en om de stad. En hier komen de grote componisten vandaan, zoals Mozart, Strauss en Beethoven.Met alle bezienswaardigheden, cultuur, de gezellige restaurants en terrasjes is Wenen een verrassende bestemming voor een stedentrip.

Stedentrip met kinderen naar Wenen

Wenen heeft diverse gelegenheden waar je met je kinderen van kunt genieten. Zo is er het attractiepark Prater met ruim 250 stands en attracties. Ook zijn er speeltuinen, een aquarium, een dierentuin en musea met leuke exposities voor kinderen, zoals het technologie museum, het natuurhistorisch museum en het ZOOM kindermuseum. In Wenen zijn ook voldoende kindvriendelijke restaurants en winkels. In Wenen vind je alle grote merken als bijvoorbeeld Prada, maar ook het meer mainstream H&M. Er zijn diverse winkelstraten in de stad. Er zijn volop modewinkels en boetiekjes te vinden. Buiten de stad ligt een enorm winkelcentrum met meer dan 300 winkels. Dit is Shopping City Süd.

lees verder...

Beste reisbureaus voor wenen

0
0
0
s2sdefault

Beste reisbureau 2018

Vakantieweerwenen

Verwacht voor morgen: matige regen
29°C 4mm
2m/s 56% 69%
27 augustus
29°C / 18°C
geheel bewolkt
28 augustus
31°C / 18°C
onbewolkt
29 augustus
30°C / 19°C
lichte regen
30 augustus
28°C / 19°C
zwaar bewolkt
31 augustus
30°C / 17°C
onbewolkt
1 september
31°C / 19°C
half bewolkt