Werelddeel: Europa
Taal: Nederlands
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs

Goedkope stedentrip Amsterdam 2020? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en citytrip aanbiedingen voor Amsterdam verzameld. Boek nu met korting een goedkope last minute stedentrip Amsterdam. De winkelstraten, terrasjes, het uitgaansleven en de vele bezienswaardigheden maken Amsterdam tot een uitstekende citytrip bestemming voor een weekendje weg Amsterdam. Reis met korting naar Amsterdam.

 

Beste reisbureaus voor amsterdam

 

Vakantie weer amsterdam komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
19°C 0mm
4m/s 48% 0%
21 september
21°C / 11°C
onbewolkt
22 september
21°C / 12°C
onbewolkt
23 september
17°C / 13°C
matige regen
24 september
16°C / 11°C
lichte regen
25 september
11°C / 8°C
matige regen
26 september
11°C / 8°C
matige regen
27 september
11°C / 8°C
matige regen
28 september
11°C / 7°C
matige regen
29 september
13°C / 8°C
matige regen
30 september
14°C / 8°C
matige regen
1 oktober
16°C / 13°C
zware regenval
2 oktober
17°C / 15°C
lichte regen
 

Stedentrip met Amsterdamse gezelligheid

De hoofdstad van Nederland is de toeristische trekpleister van het land. De Amsterdamse grachtengordel met haar bijzondere grachtenpanden, zoals bijvoorbeeld het Anne Frankhuis. In volksbuurten zoals de Jordaan proef je de sfeer van de stad, met haar Amsterdamse gezelligheid. Dit geldt ook voor de stadsparken in Amsterdam, zoals het Vondelpark. Je kan heerlijk door het oude stadscentrum wandelen, waar een aantal fraaie bezienswaardigheden te bezichtigen zijn. Ga je met kinderen naar Amsterdam, dan zijn dierentuin Artis en Science Centre NEMO zeker als attractie aan te raden. Gedurende het jaar zijn er veel verschillende evenementen in Amsterdam welke je kan bezoeken.

Shoppen en uitgaan in Amsterdam

In een stad als Amsterdam mag je verwachten dat je er goed kunt winkelen. Amsterdam is een grote stad en heeft verschillende winkelcentra. In het oude stadscentrum ligt rond om De Dam een uitgebreid winkelcentrum. Nederlands bekendste winkelstraat, De Kalverstraat grenst aan De Dam. Uiteraard mag u de PC Hooftstraat ook niet overslaan. Hier zijn winkels van de grote merken gevestigd.Wanneer u door het centrum van de stad loopt komt u overal gezellige terrasjes tegen. Met name aan de grachtengordel is het prettig vertoeven bij de verschillende cafés, bars en brasserieën. ’s Avonds kun je heerlijk gaan stappen in verschillende delen van de stad. In de volkswijken als de Jordaan kun je in de cafés heerlijk een drankje drinken en genieten van de Nederlandse volksmuziek. In het centrum binnen de grachtengordel zijn diverse discotheken te vinden.

lees verder...