Goedkoop hotel voor een stedentrip Gouda

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Gouda? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Gouda, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Stedentrip deals Nederland

 

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel gouda

 

Vakantie weer gouda komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
17°C 2mm
3m/s 69% 98%
30 september
16°C / 10°C
half bewolkt
1 oktober
14°C / 11°C
zware regenval
2 oktober
13°C / 8°C
matige regen
3 oktober
15°C / 10°C
zware regenval
4 oktober
11°C / 10°C
lichte regen
5 oktober
14°C / 11°C
matige regen
6 oktober
16°C / 11°C
matige regen
7 oktober
16°C / 10°C
lichte regen
8 oktober
14°C / 10°C
geheel bewolkt
9 oktober
16°C / 10°C
matige regen
10 oktober
17°C / 13°C
matige regen
11 oktober
16°C / 8°C
matige regen
 

Een weekendje weg naar Gouda

Gouda is natuurlijk bekend van de kaas. Samen met de Alkmaarse kaasmarkt is de kaasmarkt in Gouda één van de bekendste in Nederland. De kaasmarkt is al zo oud als Gouda zelf. Gouda wordt voor het eerst in 1143 als zodanig genoemd. Deze historische stad heeft mooie bezienswaardigheden, zoals het iconische stadhuis op de Markt. Ook de Sint Jans-kerk, de langste kruiskerk van Nederland, is een must-see. Ook de musea in de stad zijn zeer de moeite waard.

Bezienswaardigheden in Gouda

  • Stadhuis
  • Kaasmarkt
  • Sint-Janskerk
  • Museumhaven
  • Museum Gouda

Uitgaan in Gouda

Het middelpunt van het uitgaanscentrum is De Markt, met talloze cafés, restaurants en gezellige terrassen. Hier heb je een mooi uitzicht op het prachtige historische stadhuis van Gouda. In Gouda is geen ruim aanbod aan clubs en discotheken, maar er zijn tal van gezellige cafés en kroegen in de stad. Uiteraard kun je hier ook theaters, bioscopen of een pop-podium bezoeken.

Openbaar vervoer en parkeren in Gouda

Met een centrale plek in de Randstad, is het niet verwonderlijk dat Gouda met trein en bus goed te bereiken is, vanuit alle richtingen. Ook met de auto is het goed te bereiken via onder andere de A12 en A20. Parkeren in de stad is goed geregeld. Er zijn 15 parkeervoorzieningen. 6 parkeergarages en 9 parkeerpleinen.

lees verder...