✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkoop hotel voor een stedentrip Rotterdam

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Rotterdam? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Rotterdam, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

 

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel rotterdam

 

Vakantie weer rotterdam komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...
 

Een weekendje weg naar Rotterdam

De Maasstad Rotterdam is een grote bruisende stad, met een groot centrum waar volop gewinkeld kan worden of men kan genieten van de vele culinaire specialiteiten van uit de hele wereld. De stad kent veel bekende winkelstraten, waaronder de Coolsingel, de Lijnbaan en de Koopgoot. Andere winkelcentra zijn Zuidplein en het Alexandrium. Een van de meest recente aanwinsten is de Markthal. Dit is tevens een van de grootste toeristische attracties van de stad. Veel toeristen komen naar de stad om te winkelen en uit te gaan in één van de vele uitgaansgelegenheden in de stad.

Bezienswaardigheden in Rotterdam

  • Markthal
  • CentraalStation
  • Diergaarde
  • Blijdorp
  • Erasmusbrug
  • Euromast

Uitgaan in Rotterdam

Rotterdam wordt ook wel evenementenstad genoemd, er is altijd wel iets te doen in de stad. Het internationaal film festival, de marathon van Rotterdam, City Racing Rotterdam zijn slechts een paar voorbeelden. Bijzondere gebouwen in de stad zijn; de Euromast, Hotel New York maar ook Diergaarde Blijdorp. In de stad zijn ook volop theaters, musea en bioscopen te vinden. Tussen de oude haven en Rotterdam Centraal vindt u veel andere uitgaansgelegenheden, zoals restaurants en cafe’s.

Openbaar vervoer en parkeren in Rotterdam

Met de trein en met de auto is Rotterdam goed bereikbaar. De stad wordt omringd door de snelwegen A4, A15, A16 en A20. Bij deze snelwegen vindt u grote overdekte parkeergarages bij Metrostations, waarmee u snel in het centrum van Rotterdam bent. In de stad zijn 5 metrolijnen en een uitgebreid tramlijnen netwerk. Parkeren in het centrum is mogelijk, maar is af te raden. Wanneer u met het openbaar vervoer reist, kost parkeren in de grote parkeergarage buiten het centrum slechts 2 euro per 72 uur.