✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope stedentrip Madrid 2021
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 3 uur
Taal: Spaans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs

Goedkope stedentrip Madrid 2021? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en citytrip aanbiedingen voor Madrid verzameld. Boek nu met korting een goedkope last minute stedentrip Madrid. Voel de Spaanse passie in Madrid bij alles wat je doet tijdens een zonovergoten citytrip Spanje. Reis met korting naar Madrid.

 

Beste reisbureaus voor madrid

 

Vakantie weer madrid komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...
 

Romantische stedentrip Madrid

Madrid, het bruisende hart van Spanje. In de stad valt dan ook veel te zien. Er zijn tal van historische gebouwen en monumenten. Één van de gebouwen die een deel van de Spaanse cultuur weergeeft is Las Ventas. In Madrid bevindt zich een aantal indrukwekkende historische panden als het werkpaleis van de koning van Spanje en de Almudena Kathedraal. Het bekendste monument in de stad is de Poort naar Alcalá. Wil je even uit de drukte van de stad, dan kun je het Parque de Retiro bezoeken. Dit is het grootste stadspark van Spanje. Houd je van winkelen en gezelligheid, dan zit je in Madrid zeker goed. Maar ook als je gewoon even een paar romantische dagen met je geliefde wilt doorbrengen, dan is Madrid een fantastische stad om te bezoeken.De stad heeft diverse pleinen, welke zeker de moeite waard zijn, zoals Plaza Major of Plaza del Sol. Hier vind je ook gezellige terrasjes en winkels.

Shoppen in Madrid

In het centrum van de stad ligt de belangrijkste winkelstraat van de stad, Calle Gran Via. Het is misschien wel het populairste winkel gebied van de stad. Wanneer u iets actiefs wilt doen, dan kunt ook een dierentuin of aquarium bezoeken. Madrid heeft ook een attractiepark en een waterpark. Wanneer u met kinderen in de stad bent, kunnen ze hier hun energie kwijt.

Uitgaan in Madrid

Uitgaan in Madrid is sowieso geen probleem. In het centrum van de stad, vindt u veel tapasbars, restaurants, bioscopen, discotheken en clubs. In de verschillende clubs worden diverse muziekstijlen gespeeld, van rock&roll, flamenco muziek tot dance. Het nachtleven in de stad bruist overal. De wijk Chueca is het homosexuele centrum van de stad. Eind juni, begin juli vindt hier ook de Gay Pride Parade plaats. Plaza de Chueca, nabij het gelijknamige metrostation, is een populaire ontmoetingsplaats.