Goedkope stedentrip Venetië 2020
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 2 uur
Taal: Italiaans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs

Goedkope stedentrip Venetië 2020? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en citytrip aanbiedingen voor Venetië verzameld. Boek nu met korting een goedkope last minute stedentrip Venetië. Romantiek, typische Italiaanse sfeer, cultuur en geschiedenis. Venetië is een ideale romantische citytrip Italië bestemming. Reis met korting naar Venetië.

 

Beste reisbureaus voor venetie

 

Vakantie weer venetie komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: geheel bewolkt
18°C 0mm
1m/s 65% 91%
1 oktober
18°C / 14°C
lichte regen
2 oktober
19°C / 16°C
matige regen
3 oktober
20°C / 17°C
matige regen
4 oktober
18°C / 14°C
zware regenval
5 oktober
19°C / 13°C
zware regenval
6 oktober
16°C / 12°C
lichte regen
7 oktober
18°C / 11°C
lichte regen
8 oktober
17°C / 12°C
onbewolkt
9 oktober
17°C / 12°C
geheel bewolkt
10 oktober
17°C / 13°C
lichte regen
11 oktober
16°C / 12°C
matige regen
12 oktober
17°C / 11°C
half bewolkt
 

Romantische stedentrip Venetië

Venetië, samen met Parijs, is één van de meest toeristische steden van Europa voor een romantische stedentrip. De stad is uniek in alle opzichten. Ze ademt een sfeer uit, die bijzonder is. Pas wanneer je Venetië bezoekt, merk je waarom deze stad nu zo een toeristische trekpleister is. De bezienswaardigheden in Venetië zijn te veel om op te noemen. Eigenlijk is de stad zelf de grootste bezienswaardigheid. Zo is de stad wereldberoemd om haar historische binnenstad met de talloze kanalen. De Basiliek San Marco, aan het Piazza San Marco en de Brug der Zuchten, moet je hier gezien hebben.

Uitgaan en shoppen in Venetië

Genieten van de sfeer in de oude stad, de Italiaanse muziek, het Italiaanse eten en drinken en … genieten van elkaar. Venetië staat niet bekend om haar uitgaansleven. Overal in de stad, rondom de pleinen zijn barretjes en cafés te vinden, waar je tot in de late uurtjes kan genieten van een drankje en een hapje. Venetië is meer een stad om het rustig aan te doen. In Venetië wordt siesta gevierd. Er zijn diverse grotere winkelstraten in Venetië. Je bent in Venetië, het kan niet missen of je moet hier een winkel vinden van één van de Italiaanse modehuizen.

lees verder...