Goedkoop hotel voor een stedentrip Zaandam

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Zaandam? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Zaandam, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Stedentrip deals Nederland

 

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel zaandam

 

Vakantie weer zaandam komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: geheel bewolkt
16°C 0mm
6m/s 62% 100%
3 oktober
16°C / 10°C
lichte regen
4 oktober
13°C / 10°C
lichte regen
5 oktober
13°C / 10°C
matige regen
6 oktober
14°C / 12°C
matige regen
7 oktober
14°C / 11°C
matige regen
8 oktober
15°C / 10°C
matige regen
9 oktober
13°C / 9°C
matige regen
10 oktober
14°C / 9°C
lichte regen
11 oktober
13°C / 9°C
lichte regen
12 oktober
12°C / 10°C
lichte regen
13 oktober
15°C / 10°C
geheel bewolkt
14 oktober
13°C / 10°C
zwaar bewolkt
 

Een weekendje weg naar Zaandam

Wie Zaandam zegt, zegt Zaanse schans. Net buiten Amsterdam aan het Noordzeekanaal en de Zaan, ligt Zaandam, met één van de bekendste toeristische attracties van Nederland. In de stad zelf zijn diverse bezienswaardigheden te vinden, waaronder een aantal prachtige kerken. Ook de natuur hier is prachtig. Net buiten de stad ligt het natuurgebied Het Twiske waar u heerlijk kunt fietsen of wandelen. In Zaandam zelf vindt u een lange winkelstraat en een gezellig uitgaanscentrum. Wilt u meer uitgebreid winkelen en uitgaan, dan is het centrum van Amsterdam dichtbij.

Bezienswaardigheden in Zaandam

  • Zaanse Schans
  • Zaans museum
  • Sint Bonifatiuskerk
  • Houtzaagmolen De held Jozua
  • Natuurgebied Het Twiske

Uitgaan in Zaandam

Het bezoeken van de molens aan de Zaanse schans is een absolute must, wanneer u in Zaandam verblijft. Zij zijn het toonbeeld van de industrie waar de Nederland groot mee is geworden. De molens hier, komen uit de gehele Zaanstreek en zorgden ooit voor grote productie van hout, olie, specerijen en veel meer producten. Hier staat ook het Zaans museum. In Zaandam zelf vindt u ook nog diverse prachtige gebouwen. Zaandam heeft een klein winkelcentrum, de Bazaar van Beverwijk is echter in 20 minuten te bereiken vanuit Zaandam. Ook het centrum van Amsterdam is dichtbij. Het centrum van Alkmaar is in een half uur te bereiken.

Parkeren en openbaar vervoer in Zaandam

Vanuit Amsterdam loopt het spoor richting Den Helder. De eerste halte is Zaandam. Snelweg A7 vanaf de Afsluitdijk stopt bij Zaandam, waar deze overgaat in de A8 en A10 bij de ringweg van Amsterdam. U vindt 2 parkeergarages in Zaandam en meerdere parkeerplaatsen. Er zijn 2 P+R parkeergelegenheden.

lees verder...