Goedkoop hotel voor een stedentrip Zandvoort

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Zandvoort? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Zandvoort, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Stedentrip deals Nederland

 

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel zandvoort

 

Vakantie weer zandvoort komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
19°C 0mm
1m/s 53% 0%
22 september
19°C / 16°C
onbewolkt
23 september
18°C / 16°C
matige regen
24 september
16°C / 13°C
matige regen
25 september
13°C / 11°C
zware regenval
26 september
14°C / 13°C
zware regenval
27 september
13°C / 12°C
zware regenval
28 september
15°C / 10°C
matige regen
29 september
15°C / 13°C
matige regen
30 september
15°C / 13°C
matige regen
1 oktober
15°C / 12°C
matige regen
2 oktober
15°C / 13°C
matige regen
3 oktober
15°C / 12°C
matige regen
 

Een weekendje weg naar Zandvoort

Het vissersdorp Zandvoort is voornamelijk bekend van het circuit Zandvoort. Ook is het één van de bekendste badplaatsen van Nederland. Zomers zijn hier veel toeristen te vinden op het strand, of bij één van de vele evenementen op het Circuit Zandvoort. In het dorp zijn een aantal leuke bezienswaardigheden en een knus klein winkelcentrum en uitgaanscentrum. Zandvoort aan Zee is een fraaie bestemming, wanneer u een aantal dagen aan de kust wilt doorbrengen. Hier kunt u genieten van zon, zee en strand, maar ook de natuur van het Nationaal Park Zuid Kennemerland.

Bezienswaardigheden in Zandvoort

  • Circuitpark Zandvoort
  • Strand
  • Nationaalpark ZuidKennemerland
  • Jutters Museum
  • Noordzee

Evenementen Uitgaan in Zandvoort

Zandvoort en het duingebied er omheen is heerlijk om een paar dagen te vertoeven. Bruin bakken op het strand, watersporten in de Noordzee, of wandelen of fietsen door het Nationaal Park Zuid Kennemerland. Hier kunt u het prachtige duingebied ontdekken en bewonderen. Dit gebied strekt zich uit tussen Zandvoort, Haarlem en IJmuiden. Bij Santpoort is nog de Ruïne van Brederode te bewonderen. Op het Circuit Park Zandvoort worden regelmatig evenementen georganiseerd zoals oldtimershows en natuurlijk diverse autoraces. Op het strand staan talloze beachclubs. In het winkelcentrum nabij de kerk, treft u gezellige terrasjes.

Openbaar vervoer en parkeren in Zandvoort

Vanuit Haarlem bereikt u Zandvoort over de autoweg N200, of vanuit Hoofddorp over de N201. Het dorp is ook met de trein goed te bereiken. Wanneer er een evenement op het circuitpark is, of het druk is op het strand, doet u er verstandig aan met het openbaar vervoer naar Zandvoort te reizen. Langs de kustweg zijn 4 parkeerterreinen, in het centrum van Zandvoort is 1 parkeergarage. Betaald parkeren langs de straat is, alleen toegestaan in gebieden die niet voor vergunninghouders zijn.

lees verder...