✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkoop hotel voor een stedentrip Lelystad

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Lelystad? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Lelystad, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

 

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel lelystad

 

Vakantie weer lelystad komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...
 

Een weekendje weg naar Lelystad

Lelystad is een jonge gemeente en is pas bewoond sinds 1967, een kleine 10 jaar nadat het noordelijke deel van Flevopolder was aangelegd. Lelystad is onder andere bekend van outlet center Bataviastad, de Bataviawerf en het Aviodrome, dat zich op het vliegveld bevindt. In Lelystad kun je prima terecht voor een dagje shoppen. Niet alleen heeft het een outlet center, er zijn meerdere winkelcentrums in de stad. Het grootste vind je bij het station, in het centrum. Hier staat ook het Agoratheater. Bezoek de bezienswaardigheden, of ga lekker shoppen tijdens een weekendje Lelystad. 

Bezienswaardigheden in Lelystad

  • Bataviastad
  • Aviodrome
  • Oostvaardersplassen
  • Natuurpark Lelystad
  • Agoratheater

Uitgaan in Lelystad

Na een dagje shoppen en bezienswaardigheden bezoeken, kun je nog heerlijk uit eten en een drankje drinken in het centrum. Rondom het station vind je diverse leuke uitgaansgelegenheden voor een gezellige avond uit. Je kunt hier ook een film of theatervoorstelling meepakken in het Agoratheater. 

Openbaar vervoer en parkeren in Lelystad

Met de centrale ligging in Flevoland, is Lelystad goed te bereiken vanuit Friesland, Overijssel en Noord-Holland. Met de trein reis je vanuit Zwolle en Amsterdam gemakkelijk en snel naar Lelystad. Met de auto doe je dit over snelweg A6. Vanuit Enkhuizen rijd je over de Markerwaardweg N307. Deze brengt je ook naar Kampen en Zwolle. In het centrum van Lelystad vind je volop parkeerplaatsen. Er zijn 4 parkeergarages.