✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 2 uur
Taal: Italiaans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs
Beste reistijd: Gehele jaar!

Goedkope stedentrip Napels 2020-2021? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en citytrip aanbiedingen voor Napels verzameld. Boek nu met korting een goedkope last minute stedentrip Napels. Cultuur, geschiedenis en een gezellig uitgaansleven, laat je verrassen door Napels tijdens een citytrip Italië. Reis met korting naar Napels.

 

Beste reisbureaus voor napels

 

Vakantie weer napels komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
15°C 2mm
3m/s 59% 96%
2 december
16°C / 14°C
lichte regen
3 december
16°C / 12°C
matige regen
4 december
16°C / 12°C
lichte regen
5 december
16°C / 13°C
lichte regen
6 december
14°C / 12°C
matige regen
7 december
15°C / 13°C
matige regen
8 december
16°C / 13°C
matige regen
9 december
15°C / 12°C
matige regen
10 december
16°C / 12°C
lichte regen
11 december
16°C / 14°C
matige regen
12 december
15°C / 11°C
matige regen
13 december
13°C / 11°C
lichte regen
 

Stedentrip aan de voet van de Vesuvius

Aan de westkust van Italië, ligt de historische stad Napels, aan de voet van de vulkaan Vesuvius. De ruim 2500 jaar oude stad heeft beeldschone historische bezienswaardigheden, maar het meest bekend is natuurlijk de vulkaan zelf, die het panorama van de stad domineert. Net ten zuiden van de Vesuvius ligt de ruïne van de stad Pompei, welke tijdens een vulkaanuitbarsting werd verwoest. Ook een uitstapje naar de prachtige Amalfi kust is zeer de moeite waard. In Napels zelf zul je ook niet uitgekeken raken. Bezoek de ondergrondse geothermische zone, Castell Nuovo, het Koninklijk Paleis van Napels, de catacomben van San Gennaro en zo veel meer. Wandel door de historische binnenstad, geniet van het heerlijke weer, bewonder de bezienswaardigheden, ga lekker winkelen en pak een terrasje mee en ontspan in het mooie Napels.

Shoppen in Napels

Ooit was Napels de grootste stad van Europa. Er zijn dan ook veel winkelstraten in de stad te vinden. Er is een groot aanbod van internationale en Italiaanse merken. In de Via Filangeri en Via dei Mille vind je veel high-end Italiaanse merken, aan de Via Toledo zijn ook de goedkopere Italiaanse en internationale merken te vinden, zoals Benetton en Zara. Met leuke winkeltjes en straatstalletjes in de vele winkelstraten en steegjes kun je heerlijk een dag door de stad struinen en leuke kleding en souvenirs vinden tijdens je stedentrip naar Napels.

lees verder...