Goedkope stedentrip Parijs 2019/2020
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 1 uur
Taal: Frans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs

Goedkope stedentrip Parijs 2019/2020? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en voor Parijs verzameld. Boek nu met korting een goedkope Parijs. Voor een shopping trip, familievakantie naar Disneyland Parijs of een romantische weekendje weg is Parijs een uitstekende citytrip Frankrijk bestemming. Reis met korting naar Parijs.

Romantische stedentrip Parijs

Parijs ademt geschiedenis en cultuur. Shoppen, kunst, cultuur, uitgaan, de stad van de liefde biedt bijna te veel mogelijkheden voor een stedentrip. Heerlijk wandelen langs de Seine, romantisch dineren, genieten van deze prachtige stad en alles wat zij te bieden heeft. Maar niet alle activiteiten hoeven van romantische aard te zijn. Parijs is tenslotte ook het thuis van Disneyland Parijs, Europa’s bekendste pretpark. Sprookjesfiguren en achtbanen zorgen voor plezier voor jong en oud in Disneyland Parijs. Parijs is een stad waar je heerlijk doorheen kunt slenteren. Kom naar Parijs, ontdek de stad en laat je verrassen door wat de stad je te bieden heeft.

Shoppen en uitgaan in Parijs

Parijs is één van de grote modesteden in Europa. Alle grote modehuizen zijn hier gevestigd. In de bekendste winkelstraat van Parijs, Avenue de Champs-Elysées, vind je vele verschillende winkels en boetieken. In het centrum van Parijs bevinden zich de meeste winkelstraten. Hier zijn alle soorten winkels te vinden, maar ook veel markten, waarje kleding, tassen en souvenirs en dergelijke kunt vinden. Waar je ook komt in Parijs, bijna overal is wel een plek om even lekker te eten en te drinken. Er zitten zelfs een aantal restaurants in de Eiffeltoren. Overal in de stad zijn terrasjes te vinden. In de verschillende buurten, zoals Bastille, zijn populaire uitgaansgelegenheden. Wanneer je bij het stappen niet onnodig veel geld wilt uitgeven, dan kun je beter de clubs aan de Champs-Elysées en de Trocadéro, links laten liggen. Wanneer je deze uitgaansgelegenheden te modern vindt, dan heeft Parijs ook een groot aanbod aan concertzalen en theaters. Klassieke muziek, ballet, opera, caberet en revue, Parijs heeft het allemaal.

lees verder...

Beste reisbureaus voor parijs

Reviews 'Goedkope stedentrip Parijs 2019/2020'

(0 beoordelingen)
0
0
0
s2sdefault

Beste reisbureau 2019

Vakantieweerparijs

Verwacht voor morgen: lichte regen
22°C 1mm
4m/s 51% 40%
15 oktober
15°C / 11°C
matige regen
16 oktober
14°C / 12°C
lichte regen
17 oktober
16°C / 12°C
matige regen
18 oktober
17°C / 11°C
lichte regen
19 oktober
15°C / 10°C
lichte regen
20 oktober
14°C / 7°C
lichte regen