Goedkope stedentrip Parijs 2020
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 1 uur
Taal: Frans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs

Goedkope stedentrip Parijs 2020? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en citytrip aanbiedingen voor Parijs verzameld. Boek nu met korting een goedkope last minute stedentrip Parijs. Voor een shopping trip, familievakantie naar Disneyland Parijs of een romantische weekendje weg is Parijs een uitstekende citytrip Frankrijk bestemming. Reis met korting naar Parijs.

Even geen vakantiedeals in deze categorie. Bekijk snel alle andere vakantie aanbiedingen!
 

Beste reisbureaus voor parijs

 

Vakantie weer parijs komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
24°C 0mm
1m/s 33% 1%
8 juli
23°C / 15°C
half bewolkt
9 juli
29°C / 18°C
half bewolkt
10 juli
23°C / 15°C
licht bewolkt
11 juli
23°C / 14°C
licht bewolkt
12 juli
23°C / 13°C
licht bewolkt
13 juli
25°C / 14°C
onbewolkt
14 juli
26°C / 15°C
zwaar bewolkt
15 juli
27°C / 17°C
licht bewolkt
16 juli
27°C / 18°C
onbewolkt
17 juli
32°C / 19°C
onbewolkt
18 juli
30°C / 20°C
geheel bewolkt
19 juli
30°C / 19°C
half bewolkt
 

Romantische stedentrip Parijs

Parijs ademt geschiedenis en cultuur. Shoppen, kunst, cultuur, uitgaan, de stad van de liefde biedt bijna te veel mogelijkheden voor een stedentrip. Heerlijk wandelen langs de Seine, romantisch dineren, genieten van deze prachtige stad en alles wat zij te bieden heeft. Maar niet alle activiteiten hoeven van romantische aard te zijn. Parijs is tenslotte ook het thuis van Disneyland Parijs, Europa’s bekendste pretpark. Sprookjesfiguren en achtbanen zorgen voor plezier voor jong en oud in Disneyland Parijs. Parijs is een stad waar je heerlijk doorheen kunt slenteren. Kom naar Parijs, ontdek de stad en laat je verrassen door wat de stad je te bieden heeft.

Shoppen en uitgaan in Parijs

Parijs is één van de grote modesteden in Europa. Alle grote modehuizen zijn hier gevestigd. In de bekendste winkelstraat van Parijs, Avenue de Champs-Elysées, vind je vele verschillende winkels en boetieken. In het centrum van Parijs bevinden zich de meeste winkelstraten. Hier zijn alle soorten winkels te vinden, maar ook veel markten, waarje kleding, tassen en souvenirs en dergelijke kunt vinden. Waar je ook komt in Parijs, bijna overal is wel een plek om even lekker te eten en te drinken. Er zitten zelfs een aantal restaurants in de Eiffeltoren. Overal in de stad zijn terrasjes te vinden. In de verschillende buurten, zoals Bastille, zijn populaire uitgaansgelegenheden. Wanneer je bij het stappen niet onnodig veel geld wilt uitgeven, dan kun je beter de clubs aan de Champs-Elysées en de Trocadéro, links laten liggen. Wanneer je deze uitgaansgelegenheden te modern vindt, dan heeft Parijs ook een groot aanbod aan concertzalen en theaters. Klassieke muziek, ballet, opera, caberet en revue, Parijs heeft het allemaal.

lees verder...