Goedkope stedentrip Parijs 2020
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 1 uur
Taal: Frans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs

Goedkope stedentrip Parijs 2020? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en citytrip aanbiedingen voor Parijs verzameld. Boek nu met korting een goedkope last minute stedentrip Parijs. Voor een shopping trip, familievakantie naar Disneyland Parijs of een romantische weekendje weg is Parijs een uitstekende citytrip Frankrijk bestemming. Reis met korting naar Parijs.

 

Beste reisbureaus voor parijs

 

Vakantie weer parijs komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
27°C 2mm
2m/s 48% 55%
21 september
27°C / 17°C
licht bewolkt
22 september
26°C / 18°C
lichte regen
23 september
22°C / 15°C
lichte regen
24 september
18°C / 12°C
matige regen
25 september
15°C / 11°C
lichte regen
26 september
14°C / 8°C
zwaar bewolkt
27 september
12°C / 8°C
lichte regen
28 september
10°C / 6°C
lichte regen
29 september
11°C / 8°C
lichte regen
30 september
15°C / 8°C
geheel bewolkt
1 oktober
18°C / 13°C
geheel bewolkt
2 oktober
17°C / 12°C
zwaar bewolkt
 

Romantische stedentrip Parijs

Parijs ademt geschiedenis en cultuur. Shoppen, kunst, cultuur, uitgaan, de stad van de liefde biedt bijna te veel mogelijkheden voor een stedentrip. Heerlijk wandelen langs de Seine, romantisch dineren, genieten van deze prachtige stad en alles wat zij te bieden heeft. Maar niet alle activiteiten hoeven van romantische aard te zijn. Parijs is tenslotte ook het thuis van Disneyland Parijs, Europa’s bekendste pretpark. Sprookjesfiguren en achtbanen zorgen voor plezier voor jong en oud in Disneyland Parijs. Parijs is een stad waar je heerlijk doorheen kunt slenteren. Kom naar Parijs, ontdek de stad en laat je verrassen door wat de stad je te bieden heeft.

Shoppen en uitgaan in Parijs

Parijs is één van de grote modesteden in Europa. Alle grote modehuizen zijn hier gevestigd. In de bekendste winkelstraat van Parijs, Avenue de Champs-Elysées, vind je vele verschillende winkels en boetieken. In het centrum van Parijs bevinden zich de meeste winkelstraten. Hier zijn alle soorten winkels te vinden, maar ook veel markten, waarje kleding, tassen en souvenirs en dergelijke kunt vinden. Waar je ook komt in Parijs, bijna overal is wel een plek om even lekker te eten en te drinken. Er zitten zelfs een aantal restaurants in de Eiffeltoren. Overal in de stad zijn terrasjes te vinden. In de verschillende buurten, zoals Bastille, zijn populaire uitgaansgelegenheden. Wanneer je bij het stappen niet onnodig veel geld wilt uitgeven, dan kun je beter de clubs aan de Champs-Elysées en de Trocadéro, links laten liggen. Wanneer je deze uitgaansgelegenheden te modern vindt, dan heeft Parijs ook een groot aanbod aan concertzalen en theaters. Klassieke muziek, ballet, opera, caberet en revue, Parijs heeft het allemaal.

lees verder...