Goedkope stedentrip Moskou 2020
Werelddeel: Azië
Vliegafstand: minder dan 3 uur
Taal: Russisch
Valuta: Roebel
Reisdocumenten: Paspoort, Reisvisum (nu regelen)

Goedkope stedentrip Moskou 2020? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en citytrip aanbiedingen voor Moskouverzameld. Boek nu met korting een goedkope last minute stedentrip Moskou. Met het Rode Plein, Kremlin en haar typische sfeer, is Moskou bijzondere stad voor een citytrip Rusland. Reis met korting naar Moskou.

 

Beste reisbureaus voor moskou

 

Vakantie weer moskou komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: half bewolkt
16°C 0mm
6m/s 56% 43%
22 september
19°C / 11°C
half bewolkt
23 september
20°C / 11°C
onbewolkt
24 september
21°C / 12°C
geheel bewolkt
25 september
21°C / 12°C
licht bewolkt
26 september
19°C / 14°C
geheel bewolkt
27 september
18°C / 12°C
geheel bewolkt
28 september
14°C / 10°C
lichte regen
29 september
12°C / 10°C
lichte regen
30 september
17°C / 10°C
zwaar bewolkt
1 oktober
13°C / 10°C
lichte regen
2 oktober
15°C / 9°C
geheel bewolkt
3 oktober
17°C / 13°C
matige regen
 

Verrassende stedentrip bestemming Moskou

Moskou is continu in beweging, er valt dus van alles te zien en te doen. Om de stad te verkennen en de high lights te zien, kun je een stadstour doen. Hiervoor zijn ruim voldoende mogelijkheden. Wanneer u door de stad gaat, bezoek dan ook enkele parken. In de stad zijn meerdere bekende parken. De bekendste is Gorkiypark. Er zijn veel musea in de stad te vinden. De een nog meer bijzonder dan de ander. In het Arsenaal van Moskou worden de kroonjuwelen tentoongesteld. De bekendste bezienswaardigheid van Moskou moet wel het Rode Plein met daarbij de Sint Basil Cathedraal en het Kremlin zijn. Laat je verrassen door Moskou, tijdens je stedentrip.

Shoppen en uitgaan in Moskou

Afgezien van het winkelcentrum GUM, kent de stad nog diverse winkelcentra. Ver buiten het stadscentrum is het winkelcentrum Vegas gevestigd. Dit is een winkelcentrum in Amerikaanse stijl. In het centrum zelf vind je ook de Afi-Mall en het Okhotny Ryad Shopping Centre, welke zich vlak bij het rode plein bevindt. Van een enorme stad als Moskou mag je verwachten dat het een prima nachtleven heeft. Je zal hier dan ook allerlei kroegen, cafés, pubs en discotheken en nachtclubs vinden. Alcoholisme is in Rusland een probleem. Dronken Russen zie je dus niet alleen tijdens het uitgaan. Je hoeft in Moskou ook geen moeite te doen een gaybar te zoeken. Mensen uit de LGBT gemeenschap worden in Rusland openlijk gediscrimineerd, mede veroorzaakt door de anti-homopropaganda wet in het land.

lees verder...