Goedkoop hotel voor een stedentrip Maastricht

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Maastricht? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Maastricht, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Stedentrip deals Nederland

Jammer zeg... even geen vakantiedeals in deze categorie. Bekijk snel alle andere vakantie aanbiedingen!

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel maastricht

Een weekendje weg naar Maastricht

De historische stad Maastricht kent tal van bezienswaardigheden uit verschillende perioden. Zij die van het bourgondische leven houden moeten absoluut eens naar Maastricht komen. Veel toeristen bezoeken de historische binnenstad, waar ook heerlijk gewinkeld kan worden. Hier staan diverse historische gebouwen waaronder het Stadhuis van Maastricht, de Sint Servaas Basiliek en de Hoofdwacht. Ook buiten het centrum zijn verschillende parken, de kalksteengrotten van de Sint-Pietersberg en de landgoederenzone met diverse kastelen te vinden. Maastricht is ook een stad met een goed uitgaansleven.

Bezienswaardigheden in Maastricht

  • Onze Lieve Vrouwe Basiliek
  • Vrijthof
  • Sint Servaas Basiliek
  • Sint Servaas Brug
  • Markt

Uitgaan in Maastricht

Gedurende het jaar worden er verschillende evenementen in de stad georganiseerd. Zo is de stad het thuis van de wielerwedstrijd Amstel Gold Race. Naast de sportieve evenementen zijn er ook kunst, muziek, dans, culinaire en religieuze evenementen in de stad. Het evenementen seizoen begint in februari met Carnaval en eindigt in december met de Kerstmarkt. Het uitgaansleven bevindt zich in en rond het historische centrum van de stad, met een grote hoeveelheid gezellige restaurants, cafe’s en andere uitgaansgelegenheden.

Openbaar vervoer en parkeren in Maastricht

Maastricht is met de trein en via de snelweg A2 goed bereikbaar. Via de Noorderbrug en de N278 kunt u richting het historisch centrum rijden. In dit deel bevinden zich 4 van de 8 parkeergarages. Parkeren langs de straat is mogelijk, maar voor maximaal 2 tot 4 uur. Ongeveer 10 minuten wandelen buiten het centrum bevinden zich op 3 plaatsen goedkope Park & Walk parkeerplaatsen. Hier kunt u onbeperkt parkeren. Reist u met de trein, dan kunt u vanaf het centraal station met de bus door Maastricht reizen.

lees verder...

Vakantieweermaastricht

Verwacht voor morgen: lichte regen
19°C 0mm
2m/s 61% 49%
8 april
22°C / 11°C
onbewolkt
9 april
21°C / 10°C
lichte regen
10 april
21°C / 10°C
lichte regen
11 april
15°C / 10°C
matige regen
12 april
11°C / 8°C
matige regen
13 april
11°C / 5°C
lichte regen