✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope stedentrip Keulen 2021
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 1 uur
Taal: Duits
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs

Goedkope stedentrip Keulen 2021? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en citytrip aanbiedingen voor Keulen verzameld. Boek nu met korting een goedkope last minute stedentrip Keulen. Winkelen, Kerstmarkt, of gewoon een weekendje weg, Keulen is een populaire citytrip Duitsland bestemming. Reis met korting naar Keulen.

 

Beste reisbureaus voor keulen

 

Vakantie weer keulen komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...
 

Verrassende stedentrip Keulen

Wie Keulen zegt, zegt Kölner Dom. Dit imposante bouwwerk is het visitekaartje van de stad. Keulen is echter veel meer dan de Kölner Dom. De stad heeft meer verrassende bezienswaardigheden., waaronder het Rathaus van Keulen, uit 1135. Onder het Rathaus, bevindt zich het Praetorium. Dit is een ondergrondse Romeinse tempel ruïne. Er is ook meer moderne architectuur te bewonderen. Zo is er de Kölner Triangle. Vanaf dit gebouw heeft u ook een mooi uitzicht over de stad. Tijdens een boottocht over de Rijn heeft u een heel ander zicht op de stad. Je kunt dan ook de verschillende bruggen bewonderen die de rivier overspannen.Keulen is echter veel meer dan alleen deze bijzondere bezienswaardigheden.In het centrum van de stad kunt heerlijk winkelen en een terrasje pakken. Ontdek bijzondere bezienswaardigheden, ga naar één van de vele evenementen en activiteiten of spring in het bruisende nachtleven.

Evenementen en uitgaan in Keulen

Het bezoeken van een aantal bezienswaardigheden in Keulen is eigenlijk wel een must. Los daar van zijn er tal van attracties, evenementen en beurzen in de stad te bezoeken. Met oud en nieuw wordt er een groot vuurwerk georganiseerd. Het nachtleven van Keulen is wel bruisend te noemen. Er zijn volop bars en clubs te vinden. Of je nu naar een gewone kroeg, Irish Pub een discotheek of een nachtclub wilt. In en rond het centrum van de stad zijn deze volop aanwezig. In zowel Altstadt Sud als Altstadt Nord zijn ook gay bars te vinden.

Shoppen en kerstmarkt in Keulen

In het oude centrum van de stad kun je uitstekend winkelen. Er zijn verschillende winkelstraten vol met winkels van de grote merken. Los van de kleding, schoenen en multimedia winkels, vind je hier onder andere ook een Lego winkel. Denk je, Kerstmarkt Keulen, dan zit je goed. In de aanloop naar kerst zijn er op meerdere locaties in de stad kerstmarkten. Met alle kraampjes, muziek en lekkere hapjes en drankjes is het één en al gezelligheid in de stad. Keulen is een uitstekende bestemming om in de kerstsfeer te komen.