Vanwege het dreigende Coronavirus zijn alle vakanties tot 1 mei geannuleerd!

Goedkoop hotel voor een stedentrip Meppel

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Meppel? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Meppel, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Stedentrip deals Nederland

Jammer zeg... even geen vakantiedeals in deze categorie. Bekijk snel alle andere vakantie aanbiedingen!
 

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel meppel

 

Een weekendje weg naar Meppel

Op de grens van Overijssel en Drenthe ligt de historische stad Meppel, welke al is ontstaan in 1141. Meppel kwam pas tot bloei, toen er werd begonnen met turfafgravingen. Wat je ziet in de natuurgebieden in de directe omgeving, zoals in het Nationaal Park De Weerribben, waar je zomers kunt kanoën. In Meppel vind je diverse historische gebouwen, zoals de Mariakerk aan het kerkplein en twee molens. In het Drukkerijmuseum ontdek je meer van de lokale cultuur van Meppel. Ook voor een leuk dagje winkelen kun je prima in Meppel terecht, wat je kunt afsluiten met een gezellig avondje in het uitgaansleven van Meppel. 

Bezienswaardigheden in Meppel

  • Mariakerk
  • Watertoren
  • Molen De Vlijt
  • Molen De Weert
  • Nationaal Park De Weerribben

Uitgaan in Meppel

In het centrum van Meppel vind je diverse leuke uitgaansgelegenheden. Er zijn sfeervolle restaurants en cafés en ook discotheken en een bioscoop ontbreken niet. Naast het uitgaansleven zijn er gedurende het jaar ook diverse evenementen die georganiseerd worden, waaronder de Meppeler Nacht van de Popmuziek en het Grachtenfestival.  

Openbaar vervoer en parkeren in Meppel

Meppel ligt vlak bij het punt waar de snelweg A32 overgaat in de A28. De stad is dan ook gemakkelijk bereikbaar vanuit Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Emmen. Tevens ligt Meppel aan de spoorlijn van Leeuwarden naar Zwolle en is dus ook via de trein gemakkelijk te bereiken. In Meppel vind je enkele tientallen parkeerplaatsen en pleinen. Ook beschikt Meppel over een parkeergarage in het Centrum.

lees verder...
0
0
0
s2smodern

Vakantieweermeppel

Verwacht voor morgen: zwaar bewolkt
6°C 0mm
10m/s 60% 81%
30 maart
7°C / 0°C
lichte regen
31 maart
8°C / 0°C
onbewolkt
1 april
9°C / 3°C
lichte regen
2 april
10°C / 4°C
lichte regen
3 april
9°C / 3°C
matige regen
4 april
8°C / 1°C
lichte regen