✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkoop hotel voor een stedentrip Drachten

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Drachten? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige  Drachten, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Stedentrip deals Nederland

 

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel drachten

 

Vakantie weer drachten komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
4°C 0mm
3m/s 76% 2%
30 november
7°C / -0°C
lichte regen
1 december
9°C / 7°C
matige regen
2 december
7°C / 3°C
lichte regen
3 december
5°C / 2°C
half bewolkt
4 december
3°C / -1°C
bewolkt
5 december
3°C / -1°C
licht bewolkt
6 december
6°C / 1°C
lichte regen
7 december
6°C / 2°C
lichte regen
8 december
7°C / 1°C
lichte regen
9 december
6°C / 1°C
lichte regen
10 december
5°C / 1°C
regen en sneeuw
11 december
3°C / 0°C
lichte sneeuw
 

Een weekendje weg naar Drachten

Natuur liefhebbers zitten goed tijdens een weekeindje Drachten. In de omgeving vind je diverse natuurgebieden, zoals De Alde Feanen, Wijnjeterperschar en De Peinder Mieden. Hier kun je heerlijk wandelen en fietsen. In het centrum van Drachten kun je ook uitstekend een dagje winkelen. Er zijn tevens diverse bezienswaardigheden zoals het Karmelklooster, Museum Dr8888 en het Carillon in het centrum, waar ook de hernieuwd aangelegde Drachtstervaart eindigt. 

Bezienswaardigheden in Drachten

  • De Alde Feanen
  • Karmelklooster
  • Schouwburg De Lawei
  • ‘t Smelnehûs
  • De Grote Kerk

Uitgaan in Drachten

In het centrum van Drachten bevinden zich een groot aantal restaurants, bars en discotheken voor een gezellige avond uit. Tevens is er een Schouwburg, Bioscoop en een poppodium. 

Openbaar vervoer en parkeren in Drachten

Ondanks dat er geen spoorlijn naar Drachten gaat, is de op een na grootste gemeenste van Friesland toch goed bereikbaar met de bus en de auto, vanuit alle windrichtingen. Autoweg N31 van Leeuwarden naar Emmen en de snelweg A7 lopen langs drachten. Er zijn twee busstations in Drachten. Voor de auto is voldoende parkeerruimte, dankzij bijna 20 parkeerpleinen en 2 parkeergarages.

lees verder...