Goedkope stedentrip Düsseldorf 2020-2021
Werelddeel: Europa
Taal: Duits
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs

Goedkope stedentrip Düsseldorf 2020-2021? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en citytrip aanbiedingen voor Düsseldorf verzameld. Boek nu met korting een goedkope last minute stedentrip Düsseldorf. De Rijn, gezellige terrasjes, evenementen en bezienswaardigheden. Düsseldorf is een sfeervolle bestemming voor een citytrip Duitsland. Reis met korting naar Düsseldorf.

 

Beste reisbureaus voor dusseldorf

 

Vakantie weer dusseldorf komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
16°C 0mm
4m/s 58% 16%
1 november
15°C / 12°C
matige regen
2 november
20°C / 12°C
matige regen
3 november
11°C / 8°C
zeer lichte bewolking
4 november
10°C / 7°C
matige regen
5 november
10°C / 6°C
onbewolkt
6 november
12°C / 5°C
onbewolkt
7 november
13°C / 8°C
onbewolkt
8 november
12°C / 7°C
onbewolkt
9 november
13°C / 8°C
onbewolkt
10 november
10°C / 6°C
lichte regen
11 november
7°C / 3°C
zeer lichte bewolking
12 november
7°C / 2°C
onbewolkt
 

Weekendje weg naar Düsseldorf

De rijnstad Dusseldorf is heeft alles wat men zoekt voor een last minute stedentrip. En het is nog gemakkelijk dicht bij ook nog. De bezienswaardigheden van Dusseldorf zijn zeker het bezoeken waard, het kan echter ook gewoon prettig zijn, zeker met mooi weer, om een terrasje op te zoeken zoals aan de Rheinoeverpromenade en gezellig een drankje te drinken. Afgezien van de gezelligheden in de stad, is er natuurlijk veel te doen in een stad als Dusseldorf. Ieder jaar worden er ook diverse evenementen georganiseerd. Zo is er de Dusseldorf marathon, Carnaval en het schuttersfeest. Het gezellige Düsseldorf is een uitstekende bestemming voor een weekendje weg in Duitsland.

Shoppen en uitgaan in Dusseldorf

Dusseldorf is een uitstekende stad om in te winkelen. Er zijn 8 overdekte winkelcentra in de stad, waarvan 3 aande Königsallee. In de Altstadt zijn veel winkelstraten te vinden met leuke winkels, van alle grote merken. Ook buiten het centrum zijn leuke winkel gelegenheden te vinden. De stad kent een bruisend uitgaans centrum. Overal in de altstadt zijn leuke eetgelegenheden te vinden. Aan de Rijnoeverpromenade kan men vroeg in de dag al beginnen met heerlijk traditioneel duits eten, met een verfrissend biertje of ander drankje er bij. Later kan men verder het centrum in trekken en genieten in de vele kroegen en discotheken. Er zijn ook diverse theaters en andere uitgaansgelegenheden als casino’s.

lees verder...