Goedkope stedentrip Istanbul 2020-2021
Werelddeel: Azië
Vliegafstand: minder dan 3 uur
Taal: Turks
Valuta: Turkse Lira
Reisdocumenten: Paspoort, Reisvisum (nu regelen)
Reisadvies: Wees alert! (toon reisadvies)

Goedkope stedentrip Istanbul 2020-2021? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en citytrip aanbiedingen voor Istanbul verzameld. Boek nu met korting een goedkope last minute stedentrip Istanbul. Istanbul is een moderne bruisende stad, met alle ingrediënten voor de ideale citytrip Turkije. Reis met korting naar Istanbul.

 

Beste reisbureaus voor istanbul

 

Vakantie weer istanbul komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
20°C 0mm
7m/s 65% 62%
22 oktober
21°C / 17°C
onbewolkt
23 oktober
21°C / 16°C
onbewolkt
24 oktober
22°C / 18°C
onbewolkt
25 oktober
22°C / 18°C
bewolkt
26 oktober
20°C / 18°C
bewolkt
27 oktober
22°C / 19°C
lichte regen
28 oktober
21°C / 18°C
lichte regen
29 oktober
18°C / 17°C
bewolkt
30 oktober
18°C / 17°C
lichte regen
31 oktober
19°C / 17°C
matige regen
1 november
19°C / 16°C
lichte regen
2 november
18°C / 15°C
lichte regen
 

Cultuur en ontspanning tijdens een stedentrip Istanbul

Istanbul is een moderne stad met een lange geschiedenis. Overal in de stad is de geschiedenis en cultuur zichtbaar. Van oude paleizen, forten, bruggen, poorten en stadsmuren van de oude stad Constantinopel, tot de verschillende moskeeën, synagogen en kerken. Bezienswaardigheden die je niet mag missen zijn; De blauwe moskee, het kasteel van Roemelië, de maagdentoren Kiz Kulesi, en natuurlijk het Taksimplein. De stad heeft ook moderne attracties zoals pretpark Vialand, het Istanbul Aquarium, Turkzoo Aquarium en het Istanbul Dolphinarium.

Uitgaan en shoppen in Istanbul

Istanbul is een echte metropool, er is dus vol op gelegenheid om even flink te shoppen. Hier vindt u dan ook de Grote Bazaar van Istanbul. Dit is één van ’s werelds eerste en grootste overdekte winkelcentra. Hier zijn ongeveer 1200 winkels gevestigd in bijna 60 straten. De traditionele Turkse keuken is alom bekend. De restaurants het oude deel van de stad, bij de de monding van de Gouden Hoorn, serveren de traditionele mediterrane en Ottomaanse gerechten. Tijdens avondexcursies, kun je genieten van een heerlijk diner en een buikdansshow. In verschillende modernere delen van de stad zijn talloze clubs te vinden. Zo zijn er populaire clubs langs de oever van de Bosporus, hier is onder andere een openlucht discotheek te vinden. Ook in de Aziatische en Europese delen van de stad, vind je allerlei restaurants, bars, discotheken en clubs.

lees verder...