Goedkoop hotel voor een stedentrip Arnhem

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Arnhem? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Arnhem, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Een weekendje weg naar Arnhem

Parkstad Arnhem kent een lange historie. Ondanks bombardementen bij de Slag om Arnhem zijn er nog veel monumentale panden en historische gebouwen te bezichtigen in Arnhem. De stad kent 15 parken, welke heerlijk zijn om door te wandelen. Bezoekt u ook de diverse musea. Door de rol van Arnhem in de Tweede Wereldoorlog, zijn er veel monumenten die hier aan herinneren. In het centrum van de stad zijn diverse winkelstraten te vinden. Hier en aan de Rijnkade zijn volop eetgelegenheden. Arnhem kent een bruisend uitgaansleven, ideaal voor een weekendje weg.

Bezienswaardigheden in Arnhem

  • Openluchtmuseum
  • Burgers Zoo
  • Park Sonsbeek
  • Arnhems Oorlogsmuseum
  • Gelredome

Uitgaan in Arnhem

Een weekendje Arnhem is heerlijk te combineren met een bezoek aan dierentuin Burgers Zoo, het Openluchtmuseum of Nationaal Park de Hoge Veluwe. Na uw bezoek hier, kunt u zich in Arnhem verschillende bezienswaardigheden bezoeken of heerlijk gaan winkelen, eten of uitgaan en van de gezellige binnenstad genieten. Ook buiten het centrum heeft Arnhem nog diverse grote overdekte winkelcentra. In het GelreDome worden regelmatig evenementen en concerten georganiseerd. In de stad zijn diverse theaters en bioscopen te vinden. Ook voor de overige uitgaansgelegenheden is een ruim aanbod.

Openbaar vervoer en parkeren in Arnhem

Verschillende snelwegen leiden naar Arnhem, de A50 vanuit Zwolle, de A12 vanuit Utrecht en de A325 vanuit Nijmegen. Vanuit Utrecht, Zutphen en Nijmegen is de stad ook met de trein goed te bereiken. Rond het centrum van de stad vindt u 5 parkeergarages. U vindt deze door de P-route te volgen. Bij het Gelredome is gratis parkeergelegenheid, tenzij er een evenement is. Vanaf hier reist u met de bus naar het centrum van Arnhem. Parkeren op straat kan, tegen betaling van een uurtarief.

lees verder...

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel arnhem

Reviews 'Goedkoop hotel voor een stedentrip Arnhem'

(0 beoordelingen)
0
0
0
s2sdefault

Vakantieweerarnhem

Verwacht voor morgen: matige regen
13°C 6mm
7m/s 80% 91%
19 oktober
12°C / 9°C
matige regen
20 oktober
13°C / 8°C
geheel bewolkt
21 oktober
13°C / 7°C
zwaar bewolkt
22 oktober
13°C / 6°C
onbewolkt
23 oktober
16°C / 9°C
geheel bewolkt
24 oktober
17°C / 10°C
half bewolkt