Goedkoop hotel voor een stedentrip Haarlem

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Haarlem? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Haarlem, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Stedentrip deals Nederland

 

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel haarlem

 

Vakantie weer haarlem komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
14°C 5mm
7m/s 67% 59%
8 juni
13°C / 10°C
lichte regen
9 juni
12°C / 9°C
geheel bewolkt
10 juni
14°C / 10°C
geheel bewolkt
11 juni
15°C / 12°C
matige regen
12 juni
14°C / 12°C
lichte regen
13 juni
18°C / 13°C
half bewolkt
14 juni
21°C / 15°C
onbewolkt
15 juni
22°C / 15°C
lichte regen
16 juni
17°C / 12°C
geheel bewolkt
17 juni
22°C / 14°C
onbewolkt
18 juni
24°C / 15°C
zwaar bewolkt
19 juni
27°C / 18°C
lichte regen
 

Een weekendje weg naar Haarlem

Liggend aan het riviertje de Spaarne, ligt Haarlem. Ten oosten liggen Amsterdam en in het westen, de kustplaatsen Bloemendaal aan Zee en Zandvoort. De stad heeft een rijke historie, waar in het stadsbeeld veelvuldig aan wordt herinnerd. In het historische centrum zijn diverse grote historische gebouwen te bezoeken. Deze gebouwen worden omringd door talloze winkels, restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Haarlem staat bekend om de cultuurhistorie en trekt daarmee veel toeristen. De Haarlemmerhout is ieder jaar het thuis van het festival Bevrijdingspop. Vanuit Haarlem bent u met het openbaar vervoer snel op het strand.

Bezienswaardigheden in Haarlem

  • Grote Markt
  • Kathedraal Sint Bavo
  • Frans Hals Museum
  • Teylersmuseum
  • Janskerk

Uitgaan in Haarlem

Haarlem heeft een plaats in de vaderlandse geschiedenis. De historische gebouwen en monumenten bezoeken is dan ook zeker een aanrader. De Grote Markt, Kathedraal Sint Bavo, Amsterdamse Poort, Molen de Adriaan en de janskerk drukken hun stempel op de stad. Daarnaast zijn er diverse musea die zeer uitnodigend zijn, waarvan het Frans Hals Museum en het Corrie ten Boomhuis de bekendste zijn. Bezoekt u ook het Kenaupark en De Bolwerken, wanneer u door de stad loopt. Lopend door de stad kunt u hier ook uitstekend winkelen en genieten in één van de vele restaurantjes. ’s Avonds zijn in het centrum tal van uitgaansgelegenheden te vinden.

Openbaar vervoer en parkeren in Haarlem

Vanuit Amsterdam reist u snel naar Haarlem met de trein. Vanaf de snelweg A9, gaat u via de autowegen N208, N200 of N205 naar Haarlem. Er zijn meerdere parkeergarages in Haarlem. Dit zijn de goedkoopste parkeerplaatsen. Betaald Parkeren op straat is ook mogelijk. Met het openbaar vervoer reist u gemakkelijk door de stad.

lees verder...