Goedkope stedentrip Reykjavik 2020-2021
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 3 uur
Taal: IJslands
Valuta: IJslandse Kroon
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs

Goedkope stedentrip Reykjavik 2020-2021? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en citytrip aanbiedingen voor Reykjavik verzameld. Boek nu met korting een goedkope last minute stedentrip Reykjavik. IJslandse hoofdstad Reykjavik is één van de meest bijzondere en ‘must see’ Citytrip bestemmingen. Reis met korting naar Reykjavik.

 

Beste reisbureaus voor reykjavik

 

Vakantie weer reykjavik komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: half bewolkt
7°C 0mm
9m/s 69% 49%
2 oktober
7°C / 4°C
zwaar bewolkt
3 oktober
5°C / 3°C
matige regen
4 oktober
7°C / 4°C
matige regen
5 oktober
6°C / 4°C
onbewolkt
6 oktober
6°C / 4°C
lichte regen
7 oktober
6°C / 4°C
lichte regen
8 oktober
6°C / 4°C
matige regen
9 oktober
6°C / 4°C
zwaar bewolkt
10 oktober
6°C / 3°C
licht bewolkt
11 oktober
8°C / 4°C
matige regen
12 oktober
7°C / 5°C
matige regen
13 oktober
7°C / 5°C
matige regen
 

Ontdek IJsland tijdens een citytrip Reykjavik

Wanneer je naar Reykjavik gaat, dan kun je een rustige dag met bezichtigingen van bezienswaardigheden plannen, om tijdens de overige dagen van je verblijf volop deel te nemen aan de vele excursies en activiteiten en dagtochten. Op IJsland is niets te gek. Houd er wel rekening mee, dat aan veel zaken een behoorlijk prijskaartje hangt. Uiteraard zijn er verschillende citytours te boeken, waarbij je de geschiedenis en cultuur kunt ontdekken. Er zijn echter ook tours die bol staan van allerlei activiteiten als Snorkelen en duiken in het natuurpark Thingvellir, rijtochten te paard, 4x4 excursies, paragliding, helicoptervluchten, walvisspotten voor de kust of zelfs in een vulkaan klimmen.

Shoppen en uitgaan in Reykjavik

In Reykjavik zijn een aantal grote winkelstraten. Laugavegur is de belangrijkste winkelstraat van de stad. Vanaf de Laugavegur loopt de winkelstraat Skólavörðurstigur richting de kerk Hallgrimskikja. In het district waar deze straten lopen, vind je allerlei winkeltjes met typische IJslandse producten.Als uitgaansstad is Reykjavik populair, niet alleen bij de bewoners, maar ook bij toeristen. Veel jongeren uit Scandinavië en west-Europa bezoeken de stad. Zij vermaken zich ’s avonds in de vele bars en clubs.

lees verder...