Goedkoop hotel voor een stedentrip Amersfoort

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Amersfoort? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Amersfoort, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Stedentrip deals Nederland

 

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel amersfoort

 

Vakantie weer amersfoort komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
19°C 4mm
6m/s 53% 67%
8 juli
18°C / 11°C
lichte regen
9 juli
22°C / 12°C
lichte regen
10 juli
17°C / 9°C
lichte regen
11 juli
19°C / 9°C
lichte regen
12 juli
17°C / 9°C
geheel bewolkt
13 juli
19°C / 11°C
half bewolkt
14 juli
19°C / 12°C
geheel bewolkt
15 juli
21°C / 13°C
licht bewolkt
16 juli
24°C / 15°C
onbewolkt
17 juli
25°C / 17°C
onbewolkt
18 juli
27°C / 17°C
licht bewolkt
19 juli
27°C / 17°C
half bewolkt
 

Een weekendje weg naar Amersfoort

Het sfeervolle centrum van Amersfoort kent veel gezellige uitgaansgelegenheden en winkels. Zomers kunt u hier heerlijk een terrasje pakken. De Garnizoensstad Amersfoort heeft een lange geschiedenis. Wegens het eeuwenlange strategisch belang van de stad kent het vele historische gebouwen en monumenten om te bezichtigen. Het centrum met haar grachten heeft een middeleeuwse uitstraling. Naast de militaire en verdedigingswerken zijn er ook veel andere monumenten te bezichtigen. Ook buiten het centrum zijn leuke winkels en uitgaansgelegenheden te vinden, zoals bij het Sint jorisplein. De sfeervolle stad is een heerlijke bestemming voor een weekendje weg.

Bezienswaardigheden in Amersfoort

  • Stadspoorten
  • Onze Lieve Vrouwe Toren
  • Mondriaanhuis
  • Hofplein
  • Dierenpark Amersfoort

Uitgaan in Amersfoort

In de historische stad Amersfoort mag u de monumentale panden en verdedigingswerken niet missen. De stad ademt geschiedenis. Naast het bezichtigen van de bezienswaardigheden, is het een prettige stad om in te winkelen en af en toe een terrasje te pakken. Aan de ringweg om de stad, bevindt zich ook een woonboulevard waar u kunt winkelen. Net buiten de stad bevindt zich Dierenpark Amersfoort. Het Dolfinarium in Harderwijk is ongeveer een half uur bij Amersfoort vandaan. Ditzelfde geldt ook voor Paleis Soestdijk en het winkelcentrum van Utrecht.

Openbaar vervoer en parkeren in Amersfoort

Door de centrale ligging is Amersfoort via de A1 en de A28 goed bereikbaar. Ook via het spoor is het centrum van de stad snel bereikbaar. Net buiten de historische binnenstad bevinden zich meerdere parkeergarages. Langs de straat parkeren kan tegen een uurtarief. Vaak is de parkeerduur beperkt. U doet er dan verstandig aan in een parkeergarage te parkeren.

lees verder...