Goedkoop hotel voor een stedentrip Amersfoort

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Amersfoort? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Amersfoort, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Stedentrip deals Nederland

 

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel amersfoort

 

Vakantie weer amersfoort komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
21°C 0mm
1m/s 48% 0%
22 september
21°C / 11°C
onbewolkt
23 september
20°C / 13°C
matige regen
24 september
16°C / 10°C
lichte regen
25 september
11°C / 7°C
matige regen
26 september
13°C / 8°C
matige regen
27 september
11°C / 9°C
zware regenval
28 september
14°C / 7°C
matige regen
29 september
15°C / 10°C
matige regen
30 september
15°C / 7°C
lichte regen
1 oktober
15°C / 8°C
lichte regen
2 oktober
13°C / 10°C
lichte regen
3 oktober
13°C / 10°C
geheel bewolkt
 

Een weekendje weg naar Amersfoort

Het sfeervolle centrum van Amersfoort kent veel gezellige uitgaansgelegenheden en winkels. Zomers kunt u hier heerlijk een terrasje pakken. De Garnizoensstad Amersfoort heeft een lange geschiedenis. Wegens het eeuwenlange strategisch belang van de stad kent het vele historische gebouwen en monumenten om te bezichtigen. Het centrum met haar grachten heeft een middeleeuwse uitstraling. Naast de militaire en verdedigingswerken zijn er ook veel andere monumenten te bezichtigen. Ook buiten het centrum zijn leuke winkels en uitgaansgelegenheden te vinden, zoals bij het Sint jorisplein. De sfeervolle stad is een heerlijke bestemming voor een weekendje weg.

Bezienswaardigheden in Amersfoort

  • Stadspoorten
  • Onze Lieve Vrouwe Toren
  • Mondriaanhuis
  • Hofplein
  • Dierenpark Amersfoort

Uitgaan in Amersfoort

In de historische stad Amersfoort mag u de monumentale panden en verdedigingswerken niet missen. De stad ademt geschiedenis. Naast het bezichtigen van de bezienswaardigheden, is het een prettige stad om in te winkelen en af en toe een terrasje te pakken. Aan de ringweg om de stad, bevindt zich ook een woonboulevard waar u kunt winkelen. Net buiten de stad bevindt zich Dierenpark Amersfoort. Het Dolfinarium in Harderwijk is ongeveer een half uur bij Amersfoort vandaan. Ditzelfde geldt ook voor Paleis Soestdijk en het winkelcentrum van Utrecht.

Openbaar vervoer en parkeren in Amersfoort

Door de centrale ligging is Amersfoort via de A1 en de A28 goed bereikbaar. Ook via het spoor is het centrum van de stad snel bereikbaar. Net buiten de historische binnenstad bevinden zich meerdere parkeergarages. Langs de straat parkeren kan tegen een uurtarief. Vaak is de parkeerduur beperkt. U doet er dan verstandig aan in een parkeergarage te parkeren.

lees verder...