Goedkoop hotel voor een stedentrip Middelburg

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Middelburg? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Middelburg, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Stedentrip deals Nederland

 

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel middelburg

 

Vakantie weer middelburg komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
28°C 0mm
1m/s 53% 0%
8 augustus
28°C / 22°C
zwaar bewolkt
9 augustus
29°C / 21°C
geheel bewolkt
10 augustus
29°C / 22°C
geheel bewolkt
11 augustus
29°C / 22°C
geheel bewolkt
12 augustus
29°C / 22°C
onbewolkt
13 augustus
28°C / 22°C
onbewolkt
14 augustus
22°C / 19°C
zware regenval
15 augustus
20°C / 19°C
lichte regen
16 augustus
20°C / 18°C
matige regen
17 augustus
24°C / 18°C
zwaar bewolkt
18 augustus
22°C / 19°C
half bewolkt
19 augustus
21°C / 18°C
half bewolkt
 

Een weekendje weg naar Middelburg

Op het schiereiland Walcheren ligt de historische Zeeuwse hoofdstad Middelburg. Middelpunt van de stad is de Abdij, met de Abdijtoren Lange Jan. De monumentale stad ontvangt jaarlijkse vele toeristen. Zij komen hier om te genieten van de historische gebouwen, de bezienswaardigheden, de vele winkels en het gezellige centrum, met haar leuke restaurants en cafe’s en hun terrasjes. Ook de brede zeeuwse stranden zijn niet ver weg. Gedurende het jaar zijn er diverse evenementen, waarvan de meeste in de zomer periode, zoals de Mosselfeesten of de Middelburgse kermis.

Bezienswaardigheden in Middelburg

  • Abdijtoren Lang Jan
  • Stadhuis
  • Kloveniersdoelen
  • Damplein
  • Zeeuwsmuseum

Wat te doen in Middelburg

Met meer dan 1100 monumenten en historische gebouwen is Middelburg een van de meest monumentale steden van Nederland. Er kan dan ook uitstekend door de stad gewandeld worden om alleen al de buitenkant van de vele prachtige gebouwen te bewonderen. Veel van de prachtige gebouwen zijn volledig te bezichtigen. Doordat de stad erg toeristisch is, kan er ook uitstekend gewinkeld worden. Het is een prachtige stad om te ontdekken. wat u onder andere kunt doen met een rondvaart door de grachten. Zomers zijn de festivals en het strand populaire toeristische attracties in en om Middelburg.

parkeren en openbaar vervoer in Middelburg

Middelburg ligt aan de treinroute van Vlissingen richting Roosendaal, vanwaar u in verschillende richtingen kunt reizen. Ook de Snelweg A58 komt langs Middelburg. De N57 begint bij Middelburg en eindigt bij Rotterdam Europoort. Deze weg voert over de Deltawerken en langs DeltaPark Neeltje Jans. Parkeren in Middelburg doet u het beste in één van de parkeergarages langs de P-route. Dit is veruit het voordeligst. Parkeren is op Zon-en Nationale Feestdagen gratis.

lees verder...