Goedkope stedentrip Praag 2020
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 1 uur
Taal: Tsjechisch
Valuta: Tsjechische kroon
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs

Goedkope stedentrip Praag 2020? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en citytrip aanbiedingen voor Praag verzameld. Boek nu met korting een goedkope last minute stedentrip Praag. Praag is één van de meest populaire en meest toeristische steden van Europa, waar je geniet van kunst, cultuur en gezelligheid. Reis met korting naar Praag.

Even geen vakantiedeals in deze categorie. Bekijk snel alle andere vakantie aanbiedingen!
 

Beste reisbureaus voor praag

 

Vakantie weer praag komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: zware regenval
20°C 17mm
2m/s 88% 100%
5 juni
14°C / 10°C
matige regen
6 juni
19°C / 13°C
lichte regen
7 juni
20°C / 11°C
matige regen
8 juni
18°C / 11°C
lichte regen
9 juni
15°C / 12°C
matige regen
10 juni
20°C / 12°C
lichte regen
11 juni
22°C / 14°C
geheel bewolkt
12 juni
24°C / 16°C
matige regen
13 juni
25°C / 14°C
lichte regen
14 juni
22°C / 15°C
lichte regen
15 juni
19°C / 16°C
geheel bewolkt
16 juni
21°C / 15°C
zware regenval
 

Cultuur en gezelligheid in Praag

Het historische centrum herinnert aan lang vervlogen tijden, overal zijn prachtige historische gebouwen en bezienswaardigheden. Met de gezellige drukte, ademt de stad een bijzondere en intieme sfeer uit, welke verklaart waarom dit één van de top bestemmingen in Europa is, voor een last minute stedentrip. Eén van de beste manieren om de stad te verkennen, is te voet. Wandelend langs de Moldau en door het centrum, kom je langs bezienswaardigheden en gezellige terrasjes en bistrootjes. Een stedentrip naar Praag is dan ook heerlijk ontspannend.

Tips voor een stedentrip naar Praag

In een prachtige stad als Praag is veel te doen en te zien. Sommige dingen wil je gewoon niet missen, ook al zijn het typische toeristische bezienswaardigheden en activiteiten. De belangrijkste tip voor een reis naar Praag is wel, neem de tijd. Een weekendje naar Praag is gewoon te kort om de stad echt te beleven.

In het historische centrum zijn veel bezienswaardigheden en ook de burcht en de Petrin Toren buiten het centrum mag je niet missen. Dit geldt ook voor de wijk Malá Strala, of kleine Zijde, aan de overkant van de Karelsbrug. Deze bezienswaardigheden zijn zeker de moeite waard, neem hier de tijd voor ze op je gemak te ontdekken.

Na een dag vol activiteiten is het bruisende nachtleven van Praag een beleving op zich. Er zijn veel verschillende uitgaansgelegenheden, zoals restaurants, bars en discotheken, maar ook de Jazzclubs, Opera en het Theater zijn het bezoeken waard.

Citytrip Praag met kinderen

Uiteraard is er veel geschiedenis en cultuur in Praag. Maar Praag biedt meer dan dat. Ook voor kinderen heeft Praag voldoende leuke en interessante attracties. In en om de stad zijn ook diverse attracties te vinden zoals een dierentuin, een aquarium een pretpark en een waterpark. Ook bij de overige bezienswaardigheden in de stad, zijn regelmatig leuke attracties voor kinderen om zich mee te vermaken.

lees verder...