✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkoop hotel voor een stedentrip Tilburg

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Tilburg? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Tilburg, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

 

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel tilburg

 

Vakantie weer tilburg komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...
 

Een weekendje weg naar Tilburg

Het centraal gelegen Tilburg is een uitstekende bestemming voor een weekendje weg. Niet alleen is het een gezellige stad ook in omgeving is veel te doen. Zo zijn het Safaripark Beekse Bergen en pretpark De Efteling vlak bij. In de stad kan goed gewinkeld worden. De Heuvelstraat is de grootste winkelstraat van Tilburg. Vijf dagen in de week is er een markt. Uiteraard kan er heerlijk gegeten worden in Tilburg. Er zijn meerdere uitgaansgebieden te vinden. Voor kunst en cultuur gaat u naar één van de musea, theaters of bioscopen in de stad.

Bezienswaardigheden in Tilburg

  • Oude Markt
  • Sint Jozefkerk
  • Safaripark Beekse Bergen
  • De Efteling
  • Historische Binnenstad

Uitgaan in Tilburg

Het gezellige Tilburg biedt vol op gelegenheid om even te ontspannen in het winkelcentrum en te genieten van de verschillende uitgaansgelegenheden. Ook andere mooie steden als Den Bosch, Breda en Eindhoven zijn gemakkelijk dichtbij. Vanuit Tilburg bent u eveneens snel in Safaripark Beekse Bergen, waar u oog in oog komt met allerlei wilde dieren. Ook Pretpark de Efteling is dichtbij. In Tilburg zelf zijn tal van musea, theaters en tal van leuke uitgaansgelegenheden. Ook is er nog een leuke en intieme dierentuin, De Oliemeulen. Zeker met kinderen is deze een bezoek meer dan waard.

Parkeren en openbaar vervoer in Tilburg

Tilburg is gemakkelijk te bereiken vanuit meerdere richtingen. Over de A58 uit Eindhoven naar Breda, de N65 uit Den Bosch en de N261 vanuit Waalwijk / Kaatsheuvel. Ook met de trein is Tilburg goed te bereiken. Via de P route komt u bij de 8 parkeergarages van Tilburg uit. Bent u op de motor, dan mag u niet in een parkeergarage parkeren. Aan de straat mag u tot maximaal 4 uren parkeren. Ook zijn er diverse onbewaakte parkeerterreinen rond het centrum.