Werelddeel: Azië
Vliegafstand: minder dan 11 uur
Taal: Thai
Valuta: Thailand Baht
Reisdocumenten: Paspoort
Beste reistijd: Lente, Winter
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)
Reisadvies: Wees alert! (toon reisadvies)

Goedkope stedentrip Bangkok 2020-2021? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en citytrip aanbiedingen voor Bangkok verzameld. Boek nu met korting een goedkope last minute stedentrip Bangkok. Cultuur, geschiedenis en een gezellig uitgaansleven, laat je verrassen door Bangkok tijdens een citytrip Thailand. Reis met korting naar Bangkok.

 

Beste reisbureaus voor bangkok

 

Vakantie weer bangkok komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
30°C 2mm
1m/s 59% 96%
22 oktober
31°C / 24°C
lichte regen
23 oktober
31°C / 25°C
lichte regen
24 oktober
32°C / 25°C
bewolkt
25 oktober
33°C / 26°C
bewolkt
26 oktober
31°C / 28°C
half bewolkt
27 oktober
31°C / 26°C
bewolkt
28 oktober
30°C / 25°C
matige regen
29 oktober
32°C / 25°C
matige regen
30 oktober
32°C / 26°C
lichte regen
31 oktober
32°C / 26°C
half bewolkt
1 november
33°C / 27°C
half bewolkt
2 november
29°C / 25°C
lichte regen
 

Veelzijdige stedentrip Bangkok

Thailand is een land van tradities en een oude cultuur. In Bangkok is dit niet anders. Het is echter ook echt een moderne stad. Deze mix maakt van Bangkok een populaire bestemming voor een stedentrip. Van eeuwen oude tempels, kleurrijke markten tot luxe moderne winkelcentra, in Bangkok vind je alle ingrediënten voor een fantastische stedentrip Bangkok. In de stad vind je talloze mooie bezienswaardigheden, waaronder veel tempels, zoals Tempel van de Smaragdgroene Boeddha en de Wat Arun. Ook zijn er diverse paleizen te bewonderen zoals het Koninklijk Paleis van Bangkok en het Vimanmekpaleis. Je leer meer over de kunst, cultuur en geschiedenis van Bangkok, in de verschillende musea. In de stad vind je ook diverse parken, waar je van rust en natuur. Er zijn ook dierenpark en dierentuinen waar je de inheemse dieren kunt bewonderen. Wil je meer spanning, dan kun je ook een themapark bezoeken.

Shoppen en uitgaan in Bangkok

Bangkok staat ook bekend om haar extravagante winkelcentra en het uitgaansleven. De drijvende markten zijn erg bekend en moet je eens bezocht hebben. Er zijn in de stad echter ook enorme moderne winkelcentra, met meer dan 1000 winkels. Het MBK Center heeft zelfs 2000 winkels. Ook het grootste winkelcentrum van Azië vind je in Bangkok. Dit is Central World. Hier vind je ook uitgaansgelegenheden. Ook het Riverfront winkelcentrum biedt naast veel winkels ook gelegenheden voor uitgaan. Er zelfs een Thai-boks arena.

lees verder...