✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkoop hotel voor een stedentrip Nijmegen

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Nijmegen? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Nijmegen, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

 

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel nijmegen

 

Vakantie weer nijmegen komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...
 

Een weekendje weg naar Nijmegen

Niet ver van de Duitse grens ligt Nijmegen aan de Waal. De stad kent verschillende toeristische trekpleisters. De valkhof en de Grote markt in het historische centrum en natuurlijk het Kronenburgerpark. Wandelevenement ‘De Vierdaagse’ is een jaarlijks terugkerend evenement wat duizenden bezoekers naar de stad trekt. De stad is tevens bekend van de Radboud Universiteit en het Goffertpark. De stad staat voornamelijk bekend als uitermate gezellig. De stad is rijk aan kunst en cultuur. In en rond het historische centrum kunt u gezellig eten, drinken en winkelen. In de studentenstad is het ‘s avonds gezellig druk.

Bezienswaardigheden in Nijmegen

  • Grote Markt
  • Kronenburgerpark
  • De Waagh
  • Stadhuis
  • Landhoofd Spoorbrug

Uitgaan in Nijmegen

Na een lange dag vol activiteiten is het heerlijk vertoeven in het centrum van de stad. Ontspannen en lekker eten in één van de vele restaurants. Gezellig uitgaan in een theater, bioscoop cafe’s of discotheek. Overdag kunt u de vele bezienswaardigheden, parken of evenementen bezoeken. De stad is rijk aan culturele evenementen. Muziek, poëzie en andere kunsten zijn goed vertegenwoordigd. Andere evenementen zijn, De Nijmeegse Vierdaagse en vierdaagsefeesten, Fietsvierdaagse, Zevenheuvelenloop, Kermis en Carnaval.

Openbaar vervoer en parkeren in Nijmegen

Bij Nijmegen gaat de snelweg A50 vanuit Zwolle over in de A73 richting Roermond. De A15 vanuit Rotterdam eindigt bij Nijmegen Noord. Met de trein is de stad bereikbaar vanuit Zwolle, Den Bosch en Amsterdam Schiphol. Rond het centrum zijn diverse parkeergarages en parkeerterreinen te vinden. Andere mogelijkheden zijn er bij de Radboud Universiteit. Parkeren aan de straat is het minst voordelig.