Goedkoop hotel voor een stedentrip Kampen

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Kampen? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Kampen, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Stedentrip deals Nederland

 

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel kampen

 

Vakantie weer kampen komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
17°C 3mm
4m/s 85% 80%
1 oktober
13°C / 10°C
matige regen
2 oktober
16°C / 7°C
half bewolkt
3 oktober
14°C / 10°C
lichte regen
4 oktober
15°C / 8°C
lichte regen
5 oktober
11°C / 7°C
matige regen
6 oktober
14°C / 5°C
lichte regen
7 oktober
13°C / 5°C
zwaar bewolkt
8 oktober
13°C / 11°C
matige regen
9 oktober
14°C / 8°C
lichte regen
10 oktober
14°C / 8°C
lichte regen
11 oktober
13°C / 8°C
matige regen
12 oktober
16°C / 9°C
lichte regen
 

Een weekendje weg naar Kampen

Het historische stadje Kampen, uit ongeveer 1150, is een mooie bestemming voor een weekendje weg in Nederland. Je ziet hier nog tal van historische bouwwerken en bezienswaardigheden. Gedurende het jaar zijn er verschillende evenementen om te bezoeken en je kunt hier natuurlijk prima winkelen of een terrasje meepakken. Ga je graag in een grote stad winkelen of stappen, dan ligt Zwolle slechts 20 kilometer verder op. Zo kun je de rust van het charmante Kampen combineren met een uitstapje naar Zwolle.

Bezienswaardigheden in Kampen

  • Koornmarktspoort
  • Voormalig stadhuis van Kampen
  • Bovenkerk
  • Stadsgehoorzaal
  • d'Olde Zwarver

Uitgaan in Kampen

Het oude vissersdorp Urk heeft meerdere gezellige uitgaansgelegenheden. Er zijn diverse sfeervolle restaurants en cafés, waar je heerlijk een hapje kunt eten of een drankje kunt drinken, Houdt er wel rekening mee dat Urk een voornamelijk religieus dorp is, waarbij veel horeca gelegenheden op zondagen en religieuze feestdagen gesloten of beperkt geopend zijn.

Openbaar vervoer en parkeren in Kampen

Via de snelweg A6 is Urk het gemakkelijkst te bereiken. Parkeren kan op diverse parkeerplaatsen. Hier moet gebruik worden gemaakt van de parkeerschijf, waarmee je 2 uren kunt parkeren. Op het parkeerplein aan de Oslolaan kun je gratis onbeperkt parkeren. Ga je met het openbaar vervoer naar Urk, houdt er dan rekening mee, dat er op zondag geen diensten zijn.

lees verder...