Vanwege het dreigende Coronavirus zijn alle vakanties tot 1 mei geannuleerd!

Goedkoop hotel voor een stedentrip Den Haag

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Den Haag? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Den Haag, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Stedentrip deals Nederland

Jammer zeg... even geen vakantiedeals in deze categorie. Bekijk snel alle andere vakantie aanbiedingen!

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel den haag

Een weekendje weg naar Den Haag

Regeringsstad Den Haag is een drukke bruisende stad. Het kent vele belangrijke historische gebouwen, waaronder de Binnenhof, waar de Nederlandse regering zetelt. Hier bevinden zich ook de bekendste straten, Lange Poten, Plein, Spui en de Grote Marktstraat. Dit is ook het grootste winkel en uitgaanscentrum van de stad. Naast de vele winkels, uitgaansgelegenheden en musea, zijn er veel bezienswaardigheden, parken en een aantal attracties in Den Haag, zo is Familiepark Drievliet hier gevestigd. Bij het park Zorgvliet, ziet u onder andere het Vredespaleis en het Catshuis

Bezienswaardigheden in Den Haag

  • Panorama Mesdag
  • Vredespaleis
  • Binnenhof & Ridderzaal
  • Plein
  • Huis ten Bosch

Evenementen en uitgaan in Den Haag

Den Haag is een plaats waar u uitstekend de geschiedenis, kunst en cultuur van Nederland kunt ontdekken. Er zijn veel bijzondere bezienswaardigheden. Paleis Noordeinde, het Oude Stadhuis en het Mauritshuis zijn hier enkele van. Den Haag kent veel verschillende musea en theaters om te bezoeken. Jaarlijks worden er diverse evenementen georganiseerd, waaronder Parkpop in het Zuiderpark. Uiteraard kan er in Den Haag ook goed gewinkeld worden en kunt u zich ’s avonds vermaken in de vele restaurants, cafe’s en discotheken.

Openbaar vervoer en parkeren in Den Haag

Reizen naar en in de stad, doet u het gemakkelijkst met het openbaar vervoer. Den Haag Centraal is het eindpunt voor Treinen uit Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, maar ook de Metro uit Rotterdam. Door de stad kunt u gemakkelijk met de tram of bus, hoewel veel bezienswaardigheden, winkels en uitgaansgelegenheden bij Den Haag Centraal te vinden zijn. Parkeren doet het best op één van de P+R parkeren aan de rand van de stad. In het centrum zijn 8 parkeergarages, hiervoor volgt u de parkeerroutes.

lees verder...
0
0
0
s2smodern

Vakantieweerden haag

Verwacht voor morgen: zwaar bewolkt
6°C 0mm
13m/s 60% 58%
30 maart
8°C / 3°C
lichte regen
31 maart
7°C / 2°C
onbewolkt
1 april
7°C / 5°C
geheel bewolkt
2 april
8°C / 5°C
lichte regen
3 april
8°C / 6°C
lichte regen
4 april
9°C / 6°C
lichte regen