✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope stedentrip Lissabon 2020-2021
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 3 uur
Taal: Portugees
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs

Goedkope stedentrip Lissabon 2020-2021? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en citytrip aanbiedingen voor Lissabon verzameld. Boek nu met korting een goedkope last minute stedentrip Lissabon. In Lissabon kun je genieten van de sfeer, de gezellige terrasjes, de cultuur, het eten en het prachtige weer. Reis met korting naar Lissabon.

 

Beste reisbureaus voor lissabon

 

Vakantie weer lissabon komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
16°C 0mm
1m/s 64% 1%
3 december
15°C / 9°C
onbewolkt
4 december
14°C / 11°C
lichte regen
5 december
13°C / 10°C
lichte regen
6 december
16°C / 12°C
lichte regen
7 december
17°C / 14°C
lichte regen
8 december
17°C / 14°C
lichte regen
9 december
16°C / 14°C
lichte regen
10 december
17°C / 15°C
lichte regen
11 december
16°C / 13°C
lichte regen
12 december
14°C / 12°C
lichte regen
13 december
16°C / 13°C
lichte regen
14 december
15°C / 13°C
lichte regen
 

Ontdek het zonovergoten Lissabon

Vanwege het zonovergoten weer kun je volop genieten van alles wat Lissabon te bieden heeft. Met een ‘hop on hop off’ bustour kun je snel veel bezienswaardigheden bekijken. Je kan ook een fietstour door de stad maken, of op eigen initiatief door de stad reizen. Lissabon heeft een aantal bijzondere historische gebouwen, zoals de Toren van Belem, Castelo de Sao Jorge of de oude wijk Alfama. Ook staan er een aantal bijzondere moderne architectonische gebouwen in de stad. Een mooi voorbeeld is het Centraal Station. Bij de Estrela Basiliek ligt het park, Jardim Estrela. Hier zijn ook speeltuinen, waar kinderen fijn kunnen spelen. Zomers worden hier ook concerten gehouden.

Stedentrip Lissabon met kinderen

Wanneer je met kinderen in Lissabon bent, kun je de dierentuin bezoeken. Tegenwoordig heeft deze ook een dolfinarium, met spectaculaire shows. In de wijk Park der Naties, vind je de meeste kindvriendelijke attracties. Er is hier ook een Oceanarium, waar je diverse zeedieren kunt bekijken. Hier vind je ook een paar grote winkelcentra, waaronder het Colombo Shopping Centre. Welke naar eigen zeggen, het grootste indoor pretpark bevat.

Shoppen in Lissabon

In Lissabon zijn diverse winkelcentra te vinden. In het centrum, Baixa, ligt het oudste winkelcentrum van de stad met grote merken als Benetton, Zara en Levi’s. De echt dure merken als Armani en Louis Vuitton vind je aan de Avenida de Liberdade. In de verschillende wijken in de stad, vind je ook nog overdekte winkelcentra, zoals het Colombo Shopping Centre, Vasco da Gama, Amoreiras en El Corte Inglés.

lees verder...