✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkoop hotel voor een stedentrip Amsterdam

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Amsterdam? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Amsterdam, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Stedentrip deals Nederland

 

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel amsterdam

 

Vakantie weer amsterdam komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
9°C 3mm
5m/s 80% 88%
2 december
7°C / 5°C
bewolkt
3 december
6°C / 5°C
lichte regen
4 december
6°C / 4°C
lichte regen
5 december
5°C / 2°C
licht bewolkt
6 december
4°C / 3°C
lichte regen
7 december
6°C / 2°C
half bewolkt
8 december
5°C / 2°C
lichte regen
9 december
5°C / 3°C
bewolkt
10 december
6°C / 2°C
lichte regen
11 december
6°C / 4°C
lichte regen
12 december
5°C / 5°C
bewolkt
13 december
7°C / 4°C
lichte regen
 

Een weekendje weg naar Amsterdam

De bruisende hoofdstad van Nederland, kent vele bezoekers, forensen en toeristen. In Amsterdam is veel te doen en te zien. Binnen de grachtengordel zijn veel bezienswaardigheden te vinden. Het paleis op de Dam, het Rijksmuseum en het Anne Frank Huis, zijn de bekendste. Uiteraard kunt u ook prima shoppen en uitgaan in Amsterdam, zowel in het centrum als er buiten. In Amsterdam Zuidoost vindt u de Arena, met daarnaast de Ziggo Dome en een winkelcentrum. De vele musea en rondvaarten door de grachten zijn ook grote toeristische trekpleisters, evenals het Vondelpark en de volksbuurt de Jordaan.

Bezienswaardigheden in Amsterdam

  • Rijksmuseum
  • Anne Frank huis
  • Vondelpark
  • De Dam
  • Jordaan

Uitgaan in Amsterdam

Jaarlijkse zijn er in Amsterdam veel evenementen die veel bezoekers trekken, zoals het grachtenfestival, de Uitmarkt, de gay-pride en Koningsdag. Ook zijn er veel sportevenementen in Amsterdam, waaronder de Dam tot Damloop en de Marathon van Amsterdam. De stad kent diverse grote theaters, waar veel optredens worden gegeven. Heineken Music Hall, Amsterdam Arena, Ziggo Dome, Paradiso en Melkweg zijn de bekendste.

Openbaar vervoer en parkeren in Amsterdam

Het openbaar vervoer en parkeren in Amsterdam is goed geregeld. In en om de stad zijn een groot aantal parkeergarages te vinden, vanwaar u gemakkelijk met de trein, tram of metro verder de stad in kunt reizen. U kunt ook met de auto verder de stad in, echter is het niet altijd even gemakkelijk een parkeerplek te vinden langs de straat. Bovendien is het parkeren aan de rand van de stad een stuk goedkoper. De snelwegen om de stad zijn met name in de spits druk. Over het algemeen is Amsterdam door de goede voorzieningen goed bereikbaar. Het is dan ook een top bestemming voor een weekendje weg.

lees verder...