Goedkoop hotel voor een stedentrip Sneek

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Sneek? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Sneek, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Stedentrip deals Nederland

 

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel sneek

 

Vakantie weer sneek komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
14°C 3mm
5m/s 93% 100%
2 oktober
16°C / 8°C
geheel bewolkt
3 oktober
16°C / 10°C
lichte regen
4 oktober
13°C / 9°C
lichte regen
5 oktober
16°C / 10°C
lichte regen
6 oktober
14°C / 8°C
lichte regen
7 oktober
15°C / 10°C
lichte regen
8 oktober
14°C / 9°C
lichte regen
9 oktober
13°C / 11°C
lichte regen
10 oktober
11°C / 7°C
matige regen
11 oktober
11°C / 7°C
lichte regen
12 oktober
12°C / 8°C
zwaar bewolkt
13 oktober
14°C / 10°C
geheel bewolkt
 

Een weekendje weg naar Sneek

De Friese stad Sneek is voornamelijk bekend van de Sneekweek en de Sneker waterpoort. Sneek, ontstaan op een landtong in de 10e eeuw heeft een gezellig historisch centrum. Hier vindt men tal van restaurants en andere horeca gelegenheden. Er zijn regelmatig evenementen, waarvan de Sneekweek veruit de bekendste is. Er zijn diverse prachtige bezienswaardigheden te bewonderen. Uiteraard moet de Waterpoort benoemd worden, maar ook het landhuis Epemastate, het Fries Scheepsvaartmuseum, de Sint Martinuskerk en het stadhuis zijn prachtige bezienswaardigheden. Met de verschillende bezienswaardigheden en het gezellige uitgaanscentrum is Sneek een heerlijke bestemming voor een weekendje weg in Nederland.

Bezienswaardigheden in Sneek

  • Waterpoort
  • Fries Scheepsvaartmuseum
  • Epemastate
  • Cultuur kwartier
  • Sint Martinuskerk

Uitgaan in Sneek

In Sneek vindt men verschillende restaurants, bars, cafés en discotheken. Daarnaast kunt u naar voorstellingen in een bioscoop of theater. Tevens vindt u in Sneek het oudste poppodium van Friesland, het Bolwerk. Regelmatig zijn er allerlei evenementen in Sneek. Geniet van een heerlijk weekendje weg in Sneek.

Parkeren en openbaar vervoer in Sneek

Sneek is bereikbaar over het spoor via de spoorlijn van Leeuwarden naar Stavoren en er is een uitstekend buslijnen netwerk, waar men gebruik van kan maken. Uiteraard is Sneek uitstekend bereikbaar over de snelweg A7 van Bolsward naar Joure. Er is voldoende parkeergelegenheid in Sneek. Buiten de stadsgrachten kunt u parkeren voor 2 euro per dag. Binnen de stadsgrachten is het duurder, maar deze parkeerplaatsen zijn bedoeld voor kort parkeren.

lees verder...