Goedkoop hotel voor een stedentrip Wassenaar

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Wassenaar? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Wassenaar, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Een weekendje weg naar Wassenaar

Van oudsher is Wassenaar een buitenverblijf van welgestelde stedelingen. Er is hier ook een landgoed van de koninklijke familie. Wassenaar is verder bekend van het Attractiepark Duinrell en de enige gras renbaan van Nederland, Duindigt. Ook grenst de gemeente Wassenaar aan het duingebied en daarmee aan het strand. Tijdens een weekendje weg naar Wassenaar kan men ontspannen op het strand, wandelen of fietsen door het duingebied of over de landgoederen route. Een heerlijk een dagje uit naar het pretpark is uiteraard ook een uitstekende keuze. Niet alleen heeft Duinrell veel spannende attracties, ook geeft het toegang tot het subtropisch zwemparadijs Tikibad.

Bezienswaardigheden in Wassenaar

  • Kasteel Oud Wassenaar
  • Kasteel Duivenvoorde
  • Duinrell & Tikibad
  • Duingebied Wassenaar
  • Landgoederen Wassenaar

Uitgaan in Wassenaar

De grootste attractie in Wassenaar is Duinrell met het Tikibad. Daarnaast zijn er nog diverse bezienswaardigheden. Zo is hiet onder andere het kasteel Duivenvoorde te vinden. Ook het koninklijk landgoed De Horsten is gedeeltelijk opengesteld voor het publiek. In het duingebied bevinden zich verschillende recreatiegebieden, zoals Meijendel en Meijendelse slag en Wassenaarse slag, met de Noordzee stranden. In het centrum Wassenaar zelf, vindt u verschillende winkelstraten met allerlei restaurants, brasseriën en uitgaansgelegenheden. In en om Wassenaar is van alles te doen, tijdens een heerlijk weekendje weg in Wassenaar.

Parkeren en openbaar vervoer in Wassenaar

Wassenaar heeft geen treinstation, met het openbaar vervoer is Wassenaar met de bus te bereiken vanuit Leiden en Den Haag. Duinrell heeft ook een bushalte. Vanaf de snelweg A4 is Wassenaar te bereiken via de afritten Zoeterwoude-Dorp en Leidschendam. Volg vervolgens de 80 kilometer wegen richting Wassenaar. Vanuit Leiden gaat de snelweg A44 naar Wassenaar. In Wassenaar kunt u overal gratis parkeren, er zijn echter wel drie blauwe zones. Ook nabij het strand zijn er 2 grote parkeerplaatsen, Zeelust en De Kuil.

lees verder...

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel wassenaar

0
0
0
s2sdefault

Vakantieweerwassenaar

Verwacht voor morgen: onbewolkt
21°C 0mm
0m/s 81% 0%
24 juli
24°C / 20°C
matige regen
25 juli
27°C / 22°C
lichte regen
26 juli
22°C / 19°C
onbewolkt
27 juli
18°C / 17°C
matige regen
28 juli
20°C / 17°C
onbewolkt
29 juli
17°C / 16°C
licht bewolkt