Goedkoop hotel voor een stedentrip Waalwijk

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Waalwijk? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Waalwijk, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Stedentrip deals Nederland

 

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel waalwijk

 

Vakantie weer waalwijk komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
17°C 4mm
3m/s 84% 96%
1 oktober
14°C / 9°C
matige regen
2 oktober
16°C / 7°C
zwaar bewolkt
3 oktober
16°C / 8°C
lichte regen
4 oktober
13°C / 8°C
matige regen
5 oktober
12°C / 8°C
matige regen
6 oktober
13°C / 5°C
lichte regen
7 oktober
14°C / 5°C
zwaar bewolkt
8 oktober
13°C / 11°C
matige regen
9 oktober
15°C / 9°C
lichte regen
10 oktober
14°C / 8°C
lichte regen
11 oktober
14°C / 8°C
matige regen
12 oktober
15°C / 8°C
lichte regen
 

Een weekendje weg naar Waalwijk

Als kleine katholieke stad aan de Bergse maas zijn de voornaamste bezienswaardigheden voornamelijk de kerken en kloosters die zich hier bevinden. Net buiten Waalwijk zijn andere bezienswaardigheden en attracties te vinden. Zo ligt pretpark De Efteling net buiten Waalwijk. Ook de vestingsteden Heusden en Geertruidenberg liggen niet ver buiten Waalwijk. De Loonse en Drunense Duinen bieden gelegenheid om heerlijk te wandelen en fietsen door de natuur. In Waalwijk zelf zijn rond het Raadhuisplein diverse prachtige gebouwen te bezichtigen. U kunt hier winkelen en eten in één van de uitgaansgelegenheden.

Bezienswaardigheden in Waalwijk

  • Raadhuisplein
  • Sint Janskerk
  • De Efteling
  • Loonse en Drunense duinen
  • Kerk aan de Haven

Uitgaan in Waalwijk

De stationsstraat is de voornaamste winkelstraat van Waalwijk. Aan het einde hiervan vindt u de Markt en Raadhuisplein, waar u ook gezellige uitgaansgelegenheden vindt. Buiten het centrum vindt u het Mandemakers stadion van voetbalclub RKC Waalwijk. Pretpark de Efteling en de het natuurgebied Loonse en Drunense duinen liggen iets te zuiden van Waalwijk. De oude vestingsteden Heusden en Geertruidenberg zijn niet ver weg. Bij Geertruidenberg ligt ook Natuurgebied De Biesbosch. Ook de mooie steden Den Bosch, Breda en Tilburg zijn nabij.

Parkeren en openbaar vervoer in Waalwijk

Met de trein kunt u niet naar Waalwijk reizen, het is wel met de bus te bereiken. Met de auto reist u vanuit Den Bosch over de A59 langs Waalwijk. Vanuit Tilburg komt u over de N261. Parkeren doet u aan de straat tegen een uurtarief. Er zijn geen P+R parkeerterreinen of parkeergarages in Waalwijk.

lees verder...