Goedkoop hotel voor een stedentrip Den Bosch

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Den Bosch? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Den Bosch, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Stedentrip deals Nederland

 

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel den bosch

 

Vakantie weer den bosch komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
19°C 1mm
3m/s 59% 75%
16 juli
17°C / 12°C
lichte regen
17 juli
21°C / 15°C
lichte regen
18 juli
24°C / 14°C
lichte regen
19 juli
22°C / 13°C
matige regen
20 juli
19°C / 10°C
licht bewolkt
21 juli
18°C / 9°C
lichte regen
22 juli
16°C / 12°C
lichte regen
23 juli
20°C / 13°C
geheel bewolkt
24 juli
23°C / 11°C
half bewolkt
25 juli
22°C / 12°C
onbewolkt
26 juli
26°C / 14°C
half bewolkt
27 juli
20°C / 14°C
matige regen
 

Een weekendje weg naar Den Bosch

Het gezellige centrum van Den Bosch staat vol met winkels, restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Tijdens uw verblijf kunt u hier heerlijk genieten van lokale lekkernijen als de Bossche Bol. ’s Hertogenbosch is de grootste omwalde vestingstad van Nederland. Het historische centrum ligt in het zuid deel van de stad. Hier vindt u de meeste bezienswaardigheden. Net buiten het centrum van de stad staan de Brabanthallen. Hier worden diverse evenementen en beurzen georganiseerd. Er zijn diverse parken rond de stad. Bij het nabij gelegen Vught vindt u ook de recreatieplas ‘De IJzeren Man’.

Bezienswaardigheden in Den Bosh

  • Sint Janskathedraal
  • Middeleeuws Stadscentrum
  • Markt
  • Zwanenbroedershuis
  • Binnendieze

Uitgaan in Den Bosch

Het bourgondische Den Bosch heeft en gezellig centrum, waar u tijden kunt wandelen, bezienswaardigheden kunt bekijken, winkelen en uiteraard heerlijk kunt eten. Er zijn diverse musea en theaters en uitgaansgelegenheden als restaurants en cafés in de voormalige garnizoensstad. Gedurende het jaar zijn er talloze evenementen in de stad om te bezoeken. Carnaval is uiteraard één van deze evenementen. Vanuit Den Bosch kunt u gemakkelijk dagtrips maken naar De Efteling en Safaripark Beekse Bergen

Openbaar vervoer en parkeren in Den Bosch

Snelweg A2 van Utrecht naar Eindhoven leidt om Den Bosch, waar deze samen gaat met de A59 van Nijmegen richting Breda. Buiten het centrum van de stad liggen 2 treinstations. Er is voldoende parkeergelegenheid in en om de stad. In het centrum wordt parkeren ontmoedigt. Er zijn echter genoeg parkeergarages en P+R of Transferia parkeergelegenheden vanwaar u met de bus gemakkelijk in het centrum komt. Deze parkeergelegenheden zijn het voordeligst.

lees verder...