Goedkoop hotel voor een stedentrip Den Bosch

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Den Bosch? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Den Bosch, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Stedentrip deals Nederland

 

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel den bosch

 

Vakantie weer den bosch komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
14°C 10mm
6m/s 92% 100%
2 oktober
16°C / 9°C
lichte regen
3 oktober
15°C / 9°C
geheel bewolkt
4 oktober
12°C / 9°C
lichte regen
5 oktober
14°C / 10°C
lichte regen
6 oktober
11°C / 9°C
matige regen
7 oktober
12°C / 9°C
matige regen
8 oktober
14°C / 9°C
matige regen
9 oktober
15°C / 9°C
lichte regen
10 oktober
14°C / 9°C
lichte regen
11 oktober
15°C / 8°C
lichte regen
12 oktober
15°C / 9°C
matige regen
13 oktober
15°C / 8°C
geheel bewolkt
 

Een weekendje weg naar Den Bosch

Het gezellige centrum van Den Bosch staat vol met winkels, restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Tijdens uw verblijf kunt u hier heerlijk genieten van lokale lekkernijen als de Bossche Bol. ’s Hertogenbosch is de grootste omwalde vestingstad van Nederland. Het historische centrum ligt in het zuid deel van de stad. Hier vindt u de meeste bezienswaardigheden. Net buiten het centrum van de stad staan de Brabanthallen. Hier worden diverse evenementen en beurzen georganiseerd. Er zijn diverse parken rond de stad. Bij het nabij gelegen Vught vindt u ook de recreatieplas ‘De IJzeren Man’.

Bezienswaardigheden in Den Bosh

  • Sint Janskathedraal
  • Middeleeuws Stadscentrum
  • Markt
  • Zwanenbroedershuis
  • Binnendieze

Uitgaan in Den Bosch

Het bourgondische Den Bosch heeft en gezellig centrum, waar u tijden kunt wandelen, bezienswaardigheden kunt bekijken, winkelen en uiteraard heerlijk kunt eten. Er zijn diverse musea en theaters en uitgaansgelegenheden als restaurants en cafés in de voormalige garnizoensstad. Gedurende het jaar zijn er talloze evenementen in de stad om te bezoeken. Carnaval is uiteraard één van deze evenementen. Vanuit Den Bosch kunt u gemakkelijk dagtrips maken naar De Efteling en Safaripark Beekse Bergen

Openbaar vervoer en parkeren in Den Bosch

Snelweg A2 van Utrecht naar Eindhoven leidt om Den Bosch, waar deze samen gaat met de A59 van Nijmegen richting Breda. Buiten het centrum van de stad liggen 2 treinstations. Er is voldoende parkeergelegenheid in en om de stad. In het centrum wordt parkeren ontmoedigt. Er zijn echter genoeg parkeergarages en P+R of Transferia parkeergelegenheden vanwaar u met de bus gemakkelijk in het centrum komt. Deze parkeergelegenheden zijn het voordeligst.

lees verder...