Goedkoop hotel voor een stedentrip Den Bosch

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Den Bosch? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Den Bosch, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Een weekendje weg naar Den Bosch

Het gezellige centrum van Den Bosch staat vol met winkels, restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Tijdens uw verblijf kunt u hier heerlijk genieten van lokale lekkernijen als de Bossche Bol. ’s Hertogenbosch is de grootste omwalde vestingstad van Nederland. Het historische centrum ligt in het zuid deel van de stad. Hier vindt u de meeste bezienswaardigheden. Net buiten het centrum van de stad staan de Brabanthallen. Hier worden diverse evenementen en beurzen georganiseerd. Er zijn diverse parken rond de stad. Bij het nabij gelegen Vught vindt u ook de recreatieplas ‘De IJzeren Man’.

Bezienswaardigheden in Den Bosh

  • Sint Janskathedraal
  • Middeleeuws Stadscentrum
  • Markt
  • Zwanenbroedershuis
  • Binnendieze

Uitgaan in Den Bosch

Het bourgondische Den Bosch heeft en gezellig centrum, waar u tijden kunt wandelen, bezienswaardigheden kunt bekijken, winkelen en uiteraard heerlijk kunt eten. Er zijn diverse musea en theaters en uitgaansgelegenheden als restaurants en cafés in de voormalige garnizoensstad. Gedurende het jaar zijn er talloze evenementen in de stad om te bezoeken. Carnaval is uiteraard één van deze evenementen. Vanuit Den Bosch kunt u gemakkelijk dagtrips maken naar De Efteling en Safaripark Beekse Bergen

Openbaar vervoer en parkeren in Den Bosch

Snelweg A2 van Utrecht naar Eindhoven leidt om Den Bosch, waar deze samen gaat met de A59 van Nijmegen richting Breda. Buiten het centrum van de stad liggen 2 treinstations. Er is voldoende parkeergelegenheid in en om de stad. In het centrum wordt parkeren ontmoedigt. Er zijn echter genoeg parkeergarages en P+R of Transferia parkeergelegenheden vanwaar u met de bus gemakkelijk in het centrum komt. Deze parkeergelegenheden zijn het voordeligst.

lees verder...

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel den bosch

Reviews 'Goedkoop hotel voor een stedentrip Den Bosch'

(0 beoordelingen)
0
0
0
s2sdefault

Vakantieweerden bosch

Verwacht voor morgen: matige regen
14°C 3mm
8m/s 64% 71%
19 oktober
12°C / 10°C
matige regen
20 oktober
13°C / 9°C
geheel bewolkt
21 oktober
14°C / 8°C
geheel bewolkt
22 oktober
13°C / 7°C
onbewolkt
23 oktober
17°C / 10°C
geheel bewolkt
24 oktober
17°C / 11°C
zwaar bewolkt