✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkoop hotel voor een stedentrip Dordrecht

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Dordrecht? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Dordrecht, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Stedentrip deals Nederland

 

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel dordrecht

 

Vakantie weer dordrecht komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
5°C 0mm
4m/s 76% 4%
30 november
8°C / 0°C
lichte regen
1 december
9°C / 7°C
lichte regen
2 december
9°C / 5°C
bewolkt
3 december
6°C / 4°C
lichte regen
4 december
3°C / 0°C
bewolkt
5 december
3°C / -0°C
bewolkt
6 december
5°C / -0°C
bewolkt
7 december
6°C / 1°C
licht bewolkt
8 december
5°C / -0°C
onbewolkt
9 december
5°C / 1°C
licht bewolkt
10 december
5°C / 1°C
lichte regen
11 december
5°C / -0°C
lichte sneeuw
 

Een weekendje weg naar Dordrecht

Onder de rook van Rotterdam ligt Dordrecht op een eiland tussen de Merwede en de Oude Maas. De stad is rijk aan bezienswaardigheden, met name in de oude binnenstad. Hier vindt u ook veel winkels en uitgaansgelegenheden. De meeste hiervan zijn gevestigd rondom het Statenplein. In de oude binnenstad vindt u tal van leuke restaurantjes met gezellige terrasjes. In en om vindt u verschillende parken. Ten zuidoosten van de stad, liggen landerijen en het nationaal park De Biesbosch. Met de watertaxi komt u snel in het centrum van Rotterdam.

Bezienswaardigheden in Dordrecht

  • Grote Kerk
  • Stadhuis
  • Het Hof
  • Groothoofdpoort
  • Biesbosch

Uitgaan in Dordrecht

Dordrecht is een leuke stad om door het centrum te wandelen, een aantal bezienswaardigheden te bezoeken, te winkelen en even lekker ontspannen een hapje te eten. Bezoekt u hier ook de musea, of neemt u deel aan één van de verschillende citytours. Kajakken of met een bootje varen kan in dit waterrijke gebied uiteraard ook. Het Nationaal Park De Biesbosch kan ook bezocht worden. Gedurende het jaar zijn er verschillende evenementen in de stad. Vanaf hier komt u met de watertaxi of met auto of trein snel in bijvoorbeeld Rotterdam. Met de watertaxi komt u ook langs de molens van Kinderdijk, welke u kunt bezichtigen.

Openbaar vervoer en parkeren in Dordrecht

Dordrecht is met de auto, trein en watertaxi gemakkelijk te bereiken. Het treinstation bevindt zich vlak buiten het centrum van de stad. De watertaxi’s meren aan, aan de Merwedekade. Met de auto is de stad vanuit Rotterdam over de A16 goed bereikbaar, evenals over de A15 vanuit Nijmegen. Het centrum van de stad is autoluw, zonder vergunning mag u er niet in. U kunt het beste parkeren in 1 van de ze 7 parkeergarages.

lees verder...