Goedkoop hotel voor een stedentrip Volendam

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Volendam? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Volendam, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Stedentrip deals Nederland

 

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel volendam

 

Vakantie weer volendam komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
16°C 2mm
4m/s 64% 89%
27 september
17°C / 14°C
matige regen
28 september
16°C / 11°C
lichte regen
29 september
16°C / 11°C
lichte regen
30 september
15°C / 11°C
lichte regen
1 oktober
16°C / 12°C
lichte regen
2 oktober
16°C / 13°C
matige regen
3 oktober
17°C / 14°C
lichte regen
4 oktober
17°C / 12°C
lichte regen
5 oktober
15°C / 11°C
lichte regen
6 oktober
16°C / 11°C
lichte regen
7 oktober
15°C / 10°C
onbewolkt
8 oktober
15°C / 10°C
half bewolkt
 

Een weekendje weg naar Volendam

Het historische vissersdorp Volendam is een bekende vakantiebestemming aan het Markermeer. Aan de dijk van Volendam vind je vele leuke winkeltjes, restaurants en terrasjes, waar dagelijks honderden toeristen genieten van de authentieke sfeer en het adembenemende uitzicht op de haven en het water. In de oude binnenstad vind je historische gebouwen, waaronder mooie kerken. Buiten het dorp vind je het Fort bij Edam en vlak voor de kust vind je het eiland Marken, wat zeker de moeite waard is om te bezoeken. In de omgeving vindt je nog meer mooie bezienswaardigheden, zoals de Zaanse Schans bij Zaandam.

Bezienswaardigheden in Volendam

  • Volendamsmuseum
  • Palingsoundmuseum
  • Sint-Vincentiuskerk
  • Fort bij Edam
  • Marken

Uitgaan in Volendam

In Volendam kun je uitstekend dineren in tal van restaurants. Van een vissersdorp als Volendam kun je verwachten dat je uitstekende visgerechten kunt bestellen. Met name rond de haven vind je vele verschillende sfeervolle restaurants en cafés.

Openbaar vervoer en parkeren in Volendam

Het busvervoer is het enige openbaar vervoer in Volendam. Het is prima te bereiken vanuit de omringende steden en Amsterdam. Ga je met de auto, dan is Volendam gemakkelijk te bereiken via de N244 en de N247. Je kunt gemakkelijk parkeren bij het Marinapark en op het gratis parkeerplein aan de Parallelweg. Vanaf hier is het slecht 5 minuten wandelen naar het centrum.

lees verder...