✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope stedentrip Athene 2021
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 3 uur
Taal: Grieks
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs

Goedkope stedentrip Athene 2021? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en citytrip aanbiedingen voor Athene verzameld. Boek nu met korting een goedkope last minute stedentrip Athene. Sightseeing, shoppen, uitgaan en genieten van de sfeer op de vele terrasjes, Athene is een heerlijke citytrip Griekenland bestemming. Reis met korting naar Athene.

 

Beste reisbureaus voor athene

 

Vakantie weer athene komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...
 

Familie stedentrip bestemming Athene

Athene is een typische stad om de bezienswaardigheden te bezoeken. Er zijn er ook veel te veel om op te noemen. Wanneer je een korte tijd in Athene verblijft is het verstandig een keuze te maken in de dingen die je wil zien en doen. Je kan in een vogelvlucht door de Griekse en Atheense geschiedenis vliegen, door diverse musea te bezoeken. Voor het bezichtigen van deze monumenten, kun je het gemakkelijkst via een ‘Hop on – Hop off’ bus reizen. Zo kom je gemakkelijk bij de monumenten, maar heb je volop tijd en gelegenheid om deze te bezoeken. Wanneer je met kinderen in Athene bent, dan zijn er ook nog voldoende andere attracties in de stad. Zo is er een attractiepark en is er een dierentuin, het Attica Zoologic Park. Athene ligt aan de kust, dit biedt ook volop gelegenheid om een dagje te genieten van het strand of om een boottrip te maken.

Uitgaan in Athene

In Athene meer dan voldoende gelegenheden om uit te gaan. Bij de verschillende winkelstraten, winkelcentra en bezienswaardigheden bezoek je restaurantjes, terrasjes of cafés en bars waar je lokale en internationale gerechten en dranken kunt krijgen. Overal in de stad zijn ook moderne clubs en discotheken te vinden. In iedere wijk, bevindt zich een uitgaanscentrum, waar de mensen bij elkaar komen om tot diep in de nacht te gaan stappen. In de zomers zijn de uitgaansgelegenheden aan de kust het populairst, in de rest van het jaar, is het centrum het meest ‘happening’.

Shoppen in Athene

Iedere wijk van de stad kent zo zijn winkelstraten. In het stadscentrum bevindt zich het Monastiraki. Dit is een gezellig druk plein. Hieraan eindigt ook de bekendste winkelstraat van Athene, Ermou. Hier bevinden zich winkels van de grote merken. Maar vanaf het Monastiraki kun je ook een markt bezoeken, waar je kleding, tassen en allerlei souvenirs kunt kopen.