✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope stedentrip Helsinki 2021
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 2 uur
Taal: Fins
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs
Beste reistijd: Zomer, Herfst

Goedkope stedentrip Helsinki 2021? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en citytrip aanbiedingen voor Helsinki verzameld. Boek nu met korting een goedkope last minute stedentrip Helsinki. Cultuur, geschiedenis en een gezellig uitgaansleven, laat je verrassen door Helsinki tijdens een citytrip Finland. Reis met korting naar Helsinki.

 

Beste reisbureaus voor helsinki

 

Vakantie weer helsinki komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...
 

Veelzijdige stedentrip Helsinki

Rondom de Oostzee vind je verrassende steden voor een citytrip, zoals Helsinki. De Finse bevolking is ontspannen en vriendelijk, wat voor een fijne sfeer in de stad zorgt. In de stad vind je mooie historische bouwwerken om te bezoeken. Bezoek onder meer de Temppeliaukio kerk, deze bijzondere kerk is uitgehouwen uit een graniet rots. Aan de haven tref je het sfeervolle Kauppatori marktplein. Een leuk uitstapje is en boottocht naar het Suomenlinna-eiland, waar de gelijknamige burcht staat. Het oude Finland ontdek je tijdens een bezoek aan het Seurasaari Openlucht Museum op het eiland Seurasaari. Wil je even op zijn Fins ontspannen, dan ga je lekker naar een sauna. Deze zijn in veel hotels ook beschikbaar.

Shoppen en uitgaan in Helsinki

Winkelliefhebbers kunnen tijdens een stedentrip naar Helsinki hun hart ophalen in de winkelstraat Esplanadi. Daarnaast zijn er diverse grote overdekte winkelcentra te vinden in de stad. Ook‘s Avonds hoef je je niet te vervelen. Na een heerlijk diner in één van de vele restaurants zijn er nog vele uitgaansmogelijkheden. Een bezoek aan de Finse Nationale Opera is zeker aan te raden. De wijk Kallio is een goede wijk om uit te gaan. Deze wordt voornamelijk bezocht door studenten en er zijn veel bars en cafés.