Goedkoop hotel voor een stedentrip Delft

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Delft? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Delft, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Een weekendje weg naar Delft

De stad Delft kent tal van prachtige monumentale gebouwen, waaronder het Stadhuis aan de Markt en de Oostpoort. Museum De Prinsenhof is een bezienswaardigheid die niet mag missen. Dit is het verblijf van Willem van Oranje, waar hij werd vermoord. De voormalige woonplaats van Willem van Oranje is al jaren een industriestad. Met de Technische Universiteit en het onderzoekscentrum TNO mag Delft zich zeker een kennisstad noemen. In het sfeervolle historische centrum bevinden zich tal van bezienswaardigheden, winkels en eetgelegenheden. Delft is dan ook een gezellige stad om in te vertoeven.

Bezienswaardigheden in Delft

  • De Prinsenhof
  • Het stadhuis aan de Markt
  • Nieuwe Kerk
  • Het Vermeer Centrum Delft
  • Beestenmarkt

Uitgaan in Delft

Het historische centrum bevindt zich voornamelijk tussen het Station Prinsenhof en de gracht aan de Oostsingel. Terwijl u door de stad loopt, kunt u de vele historische gebouwen en monumenten bezichtigen. U komt ook langs talloze winkels en gezellige eetgelegenheden. Bij het plein aan De Markt vindt u het Stadhuis en de Nieuwe Kerk. Buiten het centrum vindt u de Botanische tuin van de TU Delft. Ten noorden van de stad ligt De grote plas, een park met een recreatiestrand. In de stad kunt u prima winkelen in het centrum. Buiten het centrum aan de snelweg A13 staat ook een IKEA.

Parkeren en openbaar vervoer in Delft

De snelwegen A4 en A13 flankeren Delft. Vlak langs het historische centrum loopt ook een spoorlijn. Aan de rand van het centrum vindt u 4 parkeergarages, elders in de stad zijn meerdere parkeergarages te vinden. Aan de straat parkeer is mogelijk, echter is het voordeliger een parkeergarage te bezoeken.

lees verder...

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel delft

0
0
0
s2sdefault

Vakantieweerdelft

Verwacht voor morgen: lichte regen
18°C 0mm
5m/s 88% 100%
20 juni
15°C / 14°C
matige regen
21 juni
15°C / 14°C
onbewolkt
22 juni
16°C / 14°C
half bewolkt
23 juni
20°C / 15°C
geheel bewolkt
24 juni
23°C / 17°C
geheel bewolkt
25 juni
23°C / 19°C
onbewolkt