Goedkope stedentrip Warschau 2020
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 2 uur
Taal: Pools
Valuta: Zloty
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs
Beste reistijd: Zomer, Herfst
Reisvaccinatie: Niet nodig

Goedkope stedentrip Warschau 2020? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en voor Warschau verzameld. Boek nu met korting een goedkope Warschau. Cultuur, geschiedenis en een gezellig uitgaansleven, laat je verrassen door Warschau tijdens een citytrip Polen. Reis met korting naar Warschau.

Jammer zeg... even geen vakantiedeals in deze categorie. Bekijk snel alle andere !

Beste reisbureaus voor warschau

Stedentrip naar veelzijdig Warschau

Het mooie Warschau is een veelzijdige stad. De stad is meermaals opnieuw opgebouwd, waardoor het een mix van moderne architectuur en historische gebouwen heeft. Het koninklijk Wilanów paleis is één van de hoogtepunten van de stad. Polen is één van de meest religieuze landen in Europa. Je kunt in Warschau dan ook veel kerken en kloosters bezoeken. Ook het museum van de Joodse Instituut is zeer het bezoeken waard. De cultuur gaat verder dan de historische architectuur in de stad. Ook muziek- en kunstliefhebbers zitten goed in Warschau. Warschau is de geboorteplaats van bekende pianist en componist Frederick Chopin. Polen staat vooral bekend om zijn traditionele kunstnijverheid. Sieraden, wandtapijten, tafelkleden, lederwaren, porselein en aardewerk zijn van een hoge kwaliteit en ideaal als souvenir. Wanneer je door het historische centrum van Warschau wandelt, vind je een mooie oude binnenstad met vele leuke boetiekjes, gezellige bars en goede restaurants. Het is een uitstekende bestemming voor een stedentrip.

Shoppen in Warschau

In het historische binnenstad vind je de belangrijkste winkelstraten van Warschau. De straten Chmielna en de Nowy Świat. Aan de winkelstraten Ulica Krakowskie Przedmieście en de Ulica Nowy Świat vind je veel stijlvolle winkels en boetieks.De meeste winkelcentra liggen in de voorsteden. De bekendste zijn Arkadia en Galeria Mokotów. Aan de Marzalkowski, tegenover het cultuurpaleis, vind je de grote warenhuizen. Ulica Chmielna is een drukbezocht winkelcentrum met boetieks die luxe-artikelen verkopen.

lees verder...
0
0
0
s2sdefault

Vakantieweerwarschau

Verwacht voor morgen: geheel bewolkt
4°C 0mm
2m/s 68% 100%
28 januari
4°C / 0°C
lichte regen
29 januari
3°C / 1°C
lichte sneeuw
30 januari
3°C / 2°C
lichte sneeuw
31 januari
4°C / 1°C
lichte regen
1 februari
5°C / 0°C
matige regen
2 februari
5°C / 2°C
geheel bewolkt

Beste reisbureau 2019