Goedkope stedentrip Warschau 2020
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 2 uur
Taal: Pools
Valuta: Zloty
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs
Beste reistijd: Zomer, Herfst

Goedkope stedentrip Warschau 2020? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en citytrip aanbiedingen voor Warschau verzameld. Boek nu met korting een goedkope last minute stedentrip Warschau. Cultuur, geschiedenis en een gezellig uitgaansleven, laat je verrassen door Warschau tijdens een citytrip Polen. Reis met korting naar Warschau.

Even geen vakantiedeals in deze categorie. Bekijk snel alle andere vakantie aanbiedingen!
 

Beste reisbureaus voor warschau

 

Vakantie weer warschau komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
26°C 4mm
3m/s 66% 100%
8 juni
25°C / 16°C
matige regen
9 juni
18°C / 13°C
geheel bewolkt
10 juni
24°C / 15°C
matige regen
11 juni
28°C / 17°C
zware regenval
12 juni
29°C / 18°C
lichte regen
13 juni
30°C / 20°C
matige regen
14 juni
31°C / 21°C
lichte regen
15 juni
29°C / 21°C
lichte regen
16 juni
27°C / 20°C
lichte regen
17 juni
25°C / 20°C
matige regen
18 juni
20°C / 17°C
matige regen
19 juni
25°C / 15°C
onbewolkt
 

Stedentrip naar veelzijdig Warschau

Het mooie Warschau is een veelzijdige stad. De stad is meermaals opnieuw opgebouwd, waardoor het een mix van moderne architectuur en historische gebouwen heeft. Het koninklijk Wilanów paleis is één van de hoogtepunten van de stad. Polen is één van de meest religieuze landen in Europa. Je kunt in Warschau dan ook veel kerken en kloosters bezoeken. Ook het museum van de Joodse Instituut is zeer het bezoeken waard. De cultuur gaat verder dan de historische architectuur in de stad. Ook muziek- en kunstliefhebbers zitten goed in Warschau. Warschau is de geboorteplaats van bekende pianist en componist Frederick Chopin. Polen staat vooral bekend om zijn traditionele kunstnijverheid. Sieraden, wandtapijten, tafelkleden, lederwaren, porselein en aardewerk zijn van een hoge kwaliteit en ideaal als souvenir. Wanneer je door het historische centrum van Warschau wandelt, vind je een mooie oude binnenstad met vele leuke boetiekjes, gezellige bars en goede restaurants. Het is een uitstekende bestemming voor een stedentrip.

Shoppen in Warschau

In het historische binnenstad vind je de belangrijkste winkelstraten van Warschau. De straten Chmielna en de Nowy Świat. Aan de winkelstraten Ulica Krakowskie Przedmieście en de Ulica Nowy Świat vind je veel stijlvolle winkels en boetieks.De meeste winkelcentra liggen in de voorsteden. De bekendste zijn Arkadia en Galeria Mokotów. Aan de Marzalkowski, tegenover het cultuurpaleis, vind je de grote warenhuizen. Ulica Chmielna is een drukbezocht winkelcentrum met boetieks die luxe-artikelen verkopen.

lees verder...