✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope stedentrip Londen 2020-2021
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 1 uur
Taal: Engels
Valuta: Britse Pond
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs

Goedkope stedentrip Londen 2020-2021? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en citytrip aanbiedingen voor Londen verzameld. Boek nu met korting een goedkope last minute stedentrip Londen. Geschiedenis, cultuur, winkelen en uitgaan, de metropool Londen heeft alles voor de perfecte citytrip. Bezoek goedkoop deze bijzondere multiculturele Engelse hoofdstad.Reis met korting naar Londen.

 

Beste reisbureaus voor londen

 

Vakantie weer londen komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: bewolkt
6°C 0mm
1m/s 67% 100%
3 december
5°C / 4°C
lichte regen
4 december
4°C / 2°C
lichte regen
5 december
6°C / 5°C
lichte regen
6 december
5°C / 3°C
lichte regen
7 december
6°C / 3°C
licht bewolkt
8 december
5°C / 2°C
half bewolkt
9 december
3°C / 2°C
lichte regen
10 december
4°C / 0°C
bewolkt
11 december
5°C / 2°C
onbewolkt
12 december
4°C / 1°C
lichte regen
13 december
5°C / 4°C
lichte regen
14 december
3°C / 2°C
regen en sneeuw
 

Ontdek het echte Londen

Dankzij haar bekende bezienswaardigheden en winkelstraten denkt men bij een stedentrip naar Londen voornamelijk aan een weekendje winkelen en de beroemde bezienswaardigheden bewonderen. En dit is ook zeker wat bij een stedentrip naar Londen hoort. Maar als multi-culturele wereldstad, heeft Londen zoveel meer te bieden. Het echte Londen met al haar culturele facetten is zeer de moeite waard om te ontdekken.

Historie in het moderne Londen

Londen heeft een interessante mix van klassieke en moderne bezienswaardigheden. Iedereen kent de London Tower Bridge, Buckingham Palace, de Big Ben en Westminster Abbey. De stad kent echter ook bijzondere moderne gebouwen, zoals de O2 Arena, het Gherkin gebouw en de London Eye. Ook de Theems mag natuurlijk niet worden overgeslagen, rondom de rivier zijn tal van bezienswaardigheden te zien. Maar ook de theaters zijn de moeite waard, in de wijk West End vindt je theaters zoals the Royal Albert Hall en het Royal Opera House.

Een typische stedentrip met een bonus

Natuurlijk wil je de beroemde bezienswaardigheden van Londen bezoeken, wanneer je een citytrip naar deze bijzondere stad maakt. En de beroemde winkelstraten hier wil je ook niet overslaan. Maar het is hier ook zeer gemakkelijke een bonus excursie aan je stedentrip toe te voegen. Bezoek eens een sportevenement. De stad heeft 13 clubs in het betaald voetbal en er zijn tal van andere evenementen om te bezoeken, waarbij u die typische londense sfeer kunt proeven. Londen kent ook veel parken, zoals het Hyde Park, waar u even de rust kunt opzoeken. De diversiteit van Londen is enorm en dit is één van de redenen waarom Londen een populaire stedentrip bestemming is.

lees verder...