Goedkoop hotel voor een stedentrip Apeldoorn

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Apeldoorn? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Apeldoorn, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel apeldoorn

Een weekendje weg naar Apeldoorn

Vlak naast het grootste aaneengesloten bos- en natuurgebied van Nederland ligt Apeldoorn. Het is is bekend van de Attracties als De Apenheul, Familiepretpark Koningin Julianatoren en Paleis het Loo. De stad kent veel stadsparken en heeft een groen karakter. In Apeldoorn kan uitstekend gewinkeld worden, er zijn diverse winkelcentra, waarvan sommige overdekt, zoals De Oranjerie. De stad heeft een aantal bezienswaardigheden, zowel historisch als meer modern. In de loop van het jaar, zijn er diverse evenementen en festivals in de stad. De bruisende stad is een heerlijke bestemming voor een weekendje weg.

Bezienswaardigheden

  • Paleis Het Loo
  • Pretpark Koning Juliana Toren
  • De Apenheul
  • Veluwse Stoomtrein Maatschappij
  • De Grote Kerk

Uitgaan in Apeldoorn

Met 15 winkelcentra en zes dagen in de week minimaal één markt, is winkelen één van de grootste activiteiten van Apeldoorn. Het bekendste overdekte winkelcentrum is de Oranjerie. Aan de rand van de stad bevindt zich ook nog een woonboulevard. Het winkelen kunt u combineren met een bezoek aan de drie grootste attracties van Apeldoorn, Nationaal Museum Paleis Het Loo, dierenpark De Apenheul en Familie Pretpark, Koningin Juliana Toren. Gedurende het jaar, worden er in Natuurpark Berg & Bos en in de rest van de stad, meerdere evenementen georganiseerd, waaronder Bruisend Apeldoorn en het Openlucht Film Festival.

Openbaar vervoer en parkeren in Apeldoorn

Apeldoorn heeft 3 treinstations en is bereikbaar via de snelwegen A1 en A50. De stad is dus gemakkelijk te bereiken. Het centrum van de stad word omsloten door een ringweg. In het centrum vindt u 5 parkeergarages. Dit zijn de voordeligste parkeergelegenheden. Ook zijn er diverse andere parkeerplaatsen in de stad. Zo zijn er langs de ringweg 2 P+R parkeergelegenheden, vanwaar u met het OV het centrum kunt bereiken.

lees verder...
0
0
0
s2sdefault

Vakantieweerapeldoorn

Verwacht voor morgen: lichte regen
5°C 0mm
7m/s 70% 94%
30 januari
8°C / 2°C
geheel bewolkt
31 januari
11°C / 7°C
lichte regen
1 februari
10°C / 7°C
matige regen
2 februari
12°C / 7°C
matige regen
3 februari
10°C / 7°C
lichte regen
4 februari
11°C / 4°C
lichte regen