Goedkoop hotel voor een stedentrip Utrecht

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Utrecht? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Utrecht, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Stedentrip deals Nederland

 

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel utrecht

 

Vakantie weer utrecht komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
16°C 1mm
4m/s 69% 100%
5 juni
13°C / 8°C
matige regen
6 juni
14°C / 10°C
half bewolkt
7 juni
14°C / 8°C
matige regen
8 juni
16°C / 9°C
matige regen
9 juni
16°C / 10°C
matige regen
10 juni
17°C / 11°C
matige regen
11 juni
16°C / 12°C
lichte regen
12 juni
21°C / 13°C
lichte regen
13 juni
17°C / 11°C
geheel bewolkt
14 juni
21°C / 13°C
lichte regen
15 juni
25°C / 13°C
geheel bewolkt
16 juni
21°C / 16°C
matige regen
 

Een weekendje weg naar Utrecht

De oude vestingstad Utrecht is zo veel meer dan shoppen in Hoog Catharijne en de Dom toren. De stad heeft een lange geschiedenis en kent veel interessante elementen. Het grachtengebied, de talloze historische gebouwen, de kerken en verdedigingswerken in en om de stad. Uiteraard kunt u hier ook uitstekend winkelen, ook buiten Hoog Catharijne, in het centrum van de stad. Als studentenstad zijn er natuurlijk ook volop uitgaansgelegenheden en gezellige restaurants. Utrecht is een stad, waar verrassend veel te ontdekken valt. Laat u verrassen door Utrecht.

Bezienswaardigheden in Utrecht

  • Domtoren en Domkerk
  • Grachtengebied
  • Stadhuis en Stadhuisbrug
  • Stadskasteel Oudaen
  • Neude

Uitgaan in Utrecht

In Utrecht vindt u veel winkels en uitgaansgelegenheden. Er zijn diverse musea over uiteen lopende onderwerpen. De historische gebouwen zijn zeker de moeite waard, zoals de Domtoren en het Stadskasteel Oudaen en het Stadhuis. Met een tour door de grachten, krijgt u een interessant zicht op de stad. In de stad zijn diverse parken om even uit te rusten. ’s Avonds kunt genieten in één van de theaters, zoals het Tivoli, het Beatrix theater of de Stadsschouwburg. Gedurende het jaar zijn er diverse evenementen in de stad of in het Jaarbeursgebouw.

Openbaar vervoer en parkeren in Utrecht

Utrecht wordt omringd door de snelwegen A2, A12 en de A27 en de autoweg N230. Met de trein komt u midden in de Centraal gelegen stad. Langs de snelwegen zijn 4 goedkope parkeergelegenheden, vanwaar u met de bus of tram in het centrum van de stad komt. Langs de straat parkeren in Utrecht is een mogelijkheid, dit is echter prijzig. Het is goedkoper om in één van de 14 parkeergarages te parkeren.

lees verder...