Goedkope stedentrip Marrakech 2020
Werelddeel: Afrika
Vliegafstand: minder dan 4 uur
Taal: Arabisch, Berber
Valuta: Marokaanse Dirham
Reisdocumenten: Paspoort

Goedkope stedentrip Marrakech 2020? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en citytrip aanbiedingen voor Marrakech verzameld. Boek nu met korting een goedkope last minute stedentrip Marrakech. Proef de Marokkaanse sfeer en ontdek alle bezienswaardigheden en de Souk’s van Marrakech. Reis met korting naar Marrakech.

 

Beste reisbureaus voor marrakech

 

Vakantie weer marrakech komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: licht bewolkt
45°C 0mm
4m/s 6% 20%
8 juli
43°C / 23°C
onbewolkt
9 juli
38°C / 20°C
onbewolkt
10 juli
41°C / 20°C
onbewolkt
11 juli
44°C / 22°C
onbewolkt
12 juli
45°C / 23°C
onbewolkt
13 juli
42°C / 24°C
half bewolkt
14 juli
44°C / 25°C
lichte regen
15 juli
44°C / 26°C
onbewolkt
16 juli
42°C / 25°C
onbewolkt
17 juli
44°C / 24°C
lichte regen
18 juli
43°C / 24°C
licht bewolkt
19 juli
45°C / 25°C
onbewolkt
 

Sfeervolle stedentrip Marrakech

Marrakech, ook wel de parel van het zuiden genoemd, is één van de belangrijkste steden in Marokko. De sfeer in de stad zorgt ervoor dat Marrakech één van de belangrijkste toeristische bestemmingen van Marokko is. In de oude binnenstad, of Medina, vind je de meeste bezienswaardigheden van Marrakech. In de stad staan historische paleizen, moskeeën, herenhuizen, de oude stadsmuur en haar poorten welke je kan bezichtigen. Het El Badi Paleis is slechts een ruïne, maar hier worden jaarlijks nog wel diverse festivals en evenementen georganiseerd.

Shoppen en uitgaan in Marrakech

In de binnenstad van Marrakech zijn verschillende markten of ook wel Souks. Alle kraampjes vormen een doolhof van winkelstraatjes, waar een hele bijzondere sfeer hangt. Waaronder het marktplein, Djemaa el Fna. Al eeuwen lang worden hier allerlei goederen verhandeld en proberen slangenbezweerders, verhalenverteller, acrobaten en andere straatartiesten hier hun geld te verdienen. In zowel het oude als nieuwe deel van Marrakech vind je veel restaurants en cafe’s. Wanneer je van het nachtleven van de stad wilt genieten, dan zijn er diverse diverse clubs waar je kan genieten van zowel de Europese dance muziek als de echte Marokkaanse sfeer.

lees verder...