Goedkope stedentrip Marrakech 2020
Werelddeel: Afrika
Vliegafstand: minder dan 4 uur
Taal: Arabisch, Berber
Valuta: Marokaanse Dirham
Reisdocumenten: Paspoort

Goedkope stedentrip Marrakech 2020? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en citytrip aanbiedingen voor Marrakech verzameld. Boek nu met korting een goedkope last minute stedentrip Marrakech. Proef de Marokkaanse sfeer en ontdek alle bezienswaardigheden en de Souk’s van Marrakech. Reis met korting naar Marrakech.

 

Beste reisbureaus voor marrakech

 

Vakantie weer marrakech komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
35°C 0mm
3m/s 16% 1%
22 september
33°C / 19°C
zwaar bewolkt
23 september
31°C / 21°C
geheel bewolkt
24 september
33°C / 19°C
geheel bewolkt
25 september
32°C / 20°C
lichte regen
26 september
32°C / 19°C
onbewolkt
27 september
32°C / 17°C
onbewolkt
28 september
36°C / 18°C
onbewolkt
29 september
38°C / 22°C
onbewolkt
30 september
26°C / 18°C
geheel bewolkt
1 oktober
27°C / 17°C
half bewolkt
2 oktober
27°C / 14°C
licht bewolkt
3 oktober
29°C / 14°C
onbewolkt
 

Sfeervolle stedentrip Marrakech

Marrakech, ook wel de parel van het zuiden genoemd, is één van de belangrijkste steden in Marokko. De sfeer in de stad zorgt ervoor dat Marrakech één van de belangrijkste toeristische bestemmingen van Marokko is. In de oude binnenstad, of Medina, vind je de meeste bezienswaardigheden van Marrakech. In de stad staan historische paleizen, moskeeën, herenhuizen, de oude stadsmuur en haar poorten welke je kan bezichtigen. Het El Badi Paleis is slechts een ruïne, maar hier worden jaarlijks nog wel diverse festivals en evenementen georganiseerd.

Shoppen en uitgaan in Marrakech

In de binnenstad van Marrakech zijn verschillende markten of ook wel Souks. Alle kraampjes vormen een doolhof van winkelstraatjes, waar een hele bijzondere sfeer hangt. Waaronder het marktplein, Djemaa el Fna. Al eeuwen lang worden hier allerlei goederen verhandeld en proberen slangenbezweerders, verhalenverteller, acrobaten en andere straatartiesten hier hun geld te verdienen. In zowel het oude als nieuwe deel van Marrakech vind je veel restaurants en cafe’s. Wanneer je van het nachtleven van de stad wilt genieten, dan zijn er diverse diverse clubs waar je kan genieten van zowel de Europese dance muziek als de echte Marokkaanse sfeer.

lees verder...