Goedkope stedentrip Brussel 2020-2021
Werelddeel: Europa
Taal: Nederlands, Frans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs

Goedkope stedentrip Brussel 2020-2021? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en citytrip aanbiedingen voor Brussel verzameld. Boek nu met korting een goedkope last minute stedentrip Brussel. Europese hoofdstad Brussel is een moderne sfeervolle citytrip bestemming, ideaal voor een weekendje weg in België. Reis met korting naar Brussel.

 

Beste reisbureaus voor brussel

 

Vakantie weer brussel komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
16°C 0mm
7m/s 67% 0%
1 november
16°C / 11°C
matige regen
2 november
19°C / 9°C
matige regen
3 november
11°C / 6°C
onbewolkt
4 november
10°C / 4°C
lichte regen
5 november
10°C / 4°C
onbewolkt
6 november
12°C / 4°C
onbewolkt
7 november
15°C / 7°C
onbewolkt
8 november
15°C / 7°C
onbewolkt
9 november
14°C / 9°C
licht bewolkt
10 november
10°C / 5°C
lichte regen
11 november
6°C / 2°C
zeer lichte bewolking
12 november
6°C / 0°C
onbewolkt
 

Stedentrip in veelzijdig Brussel

In de Belgische hoofdstad is van alles te doen. Wanneer u de stad wilt ontdekken, dan zijn verschillende sightseeing tours, stadtours of wandeltochten door Brussel waar u aan kunt deelnemen. Zo leert u de stad kennen en ziet u de belangrijkste bezienswaardigheden. Wilt u weten waar uw bijdrage voor de Europese Unie naar toe gaat? Bezoekt u dan het Parlementarium. Dit is het Bezoekerscentrum van het Europese Parlement.De bruisende stad Brussel kent een mix van bezienswaardigheden, evenementen, shopping- en uitgaansgelegenheden.Tijdens een weekendje weg in het veelzijdige Brussel kun je het bezoeken van de bezienswaardigheden uitstekend combineren met shoppen en uitgaan in het bruisende nachtleven.

Shoppen en uitgaan in Brussel

De bekendste winkelstraten van de stad zijn de Nieuwstraat, de Dansaertstraat en de Louizalaan. In deze straten vindt u, naast allerlei winkeltjes en boetiekjes ook winkels van diverse grote merken. In de stad vindt u verder een aantal winkelgalerijen, zoals bijvoorbeeld de Koninklijke Sint-Hubertus galerijen. Wanneer u het historische centrum van Brussel bezoekt, dan vindt u op en rond de Grote Markt en op de Beenhouwersstraat veel eetgelegenheden met gezellige terrasjes. Hier kunt genieten van de lokale specialiteiten. Overal in de stad zijn cafe’s, kroegjes, discotheken en clubs te vinden. Naast het centrum van de stad zijn ook rondom de Beurs en het Sint Goriksplein bekende uitgaancentra.

lees verder...