Goedkope stedentrip Brussel 2019/2020
Werelddeel: Europa
Taal: Nederlands, Frans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs

Goedkope stedentrip Brussel 2019/2020? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en voor Brussel verzameld. Boek nu met korting een goedkope Brussel. Europese hoofdstad Brussel is een moderne sfeervolle citytrip bestemming, ideaal voor een weekendje weg in België. Reis met korting naar Brussel.

Stedentrip in veelzijdig Brussel

In de Belgische hoofdstad is van alles te doen. Wanneer u de stad wilt ontdekken, dan zijn verschillende sightseeing tours, stadtours of wandeltochten door Brussel waar u aan kunt deelnemen. Zo leert u de stad kennen en ziet u de belangrijkste bezienswaardigheden. Wilt u weten waar uw bijdrage voor de Europese Unie naar toe gaat? Bezoekt u dan het Parlementarium. Dit is het Bezoekerscentrum van het Europese Parlement.De bruisende stad Brussel kent een mix van bezienswaardigheden, evenementen, shopping- en uitgaansgelegenheden.Tijdens een weekendje weg in het veelzijdige Brussel kun je het bezoeken van de bezienswaardigheden uitstekend combineren met shoppen en uitgaan in het bruisende nachtleven.

Shoppen en uitgaan in Brussel

De bekendste winkelstraten van de stad zijn de Nieuwstraat, de Dansaertstraat en de Louizalaan. In deze straten vindt u, naast allerlei winkeltjes en boetiekjes ook winkels van diverse grote merken. In de stad vindt u verder een aantal winkelgalerijen, zoals bijvoorbeeld de Koninklijke Sint-Hubertus galerijen. Wanneer u het historische centrum van Brussel bezoekt, dan vindt u op en rond de Grote Markt en op de Beenhouwersstraat veel eetgelegenheden met gezellige terrasjes. Hier kunt genieten van de lokale specialiteiten. Overal in de stad zijn cafe’s, kroegjes, discotheken en clubs te vinden. Naast het centrum van de stad zijn ook rondom de Beurs en het Sint Goriksplein bekende uitgaancentra.

lees verder...

Beste reisbureaus voor brussel

Reviews 'Goedkope stedentrip Brussel 2019/2020'

(0 beoordelingen)
0
0
0
s2sdefault

Beste reisbureau 2019

Vakantieweerbrussel

Verwacht voor morgen: lichte regen
15°C 1mm
4m/s 84% 100%
16 oktober
13°C / 10°C
matige regen
17 oktober
14°C / 10°C
lichte regen
18 oktober
15°C / 9°C
lichte regen
19 oktober
14°C / 8°C
lichte regen
20 oktober
12°C / 7°C
matige regen
21 oktober
13°C / 6°C
lichte regen