Goedkoop hotel voor een stedentrip Roermond

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Roermond? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Roermond, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Stedentrip deals Nederland

 

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel roermond

 

Vakantie weer roermond komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
20°C 0mm
3m/s 50% 55%
16 juli
17°C / 13°C
lichte regen
17 juli
21°C / 14°C
lichte regen
18 juli
25°C / 15°C
zwaar bewolkt
19 juli
25°C / 14°C
lichte regen
20 juli
20°C / 10°C
onbewolkt
21 juli
19°C / 9°C
lichte regen
22 juli
18°C / 10°C
zwaar bewolkt
23 juli
21°C / 12°C
zwaar bewolkt
24 juli
24°C / 13°C
lichte regen
25 juli
24°C / 13°C
onbewolkt
26 juli
27°C / 16°C
half bewolkt
27 juli
21°C / 15°C
matige regen
 

Een weekendje weg naar Roermond

Het gezellige bourgondische Roermond is een prachtige historische stad met een modern randje. De winkelstad Roermond heeft niet alleen in haar sfeervolle centrum veel leuke winkels, net buiten het centrum bevindt zich één van de grootste winkelcentra van Nederland, het Designer Outlet Center Roermond. Tijdens een weekendje weg naar Roermond, staat de stad garant voor lekker shoppen, prachtige bezienswaardigheden en heerlijk bourgondisch eten. Rond de Markt vindt u historische gebouwen en gezellige terrasjes. Bij Roermond liggen de Maasplassen, waar zomers veel recreanten zeilen, zwemmen en zonnen.

Bezienswaardigheden in Roermond

  • Historische binnenstad
  • Sint Christoffelkathedraal
  • Rattentoren
  • Maasplassen
  • Designer Outlet Roermond

Uitgaan in Roermond

Jaarlijks komen er miljoenen bezoekers naar Roermond. Naast de vele winkelgelegenheden in het Outlet Center en het winkelcentrum in de binnenstad, genieten ze ook van de sfeer en gezelligheid van het uitgaansleven van de stad. Er is kunst en cultuur te vinden in de musea en theaters. Aan de westkant van de Maas ligt de Beegderheide waar u kunt wandelen. Net over de Duitse grens ligt Nationaal Park de Meinweg, waar u wilde Reeën en wilde zwijnen kunt zien. Rond om Roermond zijn diverse pittoreske dorpjes te vinden, zoals Thorn.

Openbaar vervoer en parkeren in Roermond

Vanuit Maastricht en Eindhoven is Roermond gemakkelijk met de trein te bereiken. Sinds de snelweg A73 om Roermond is aangelegd en de autoweg N280 is verbeterd is de stad ook met de auto veel beter te bereiken. Via de P route komt u gemakkelijk bij de verschillende parkeergarages. Ook zijn er meerdere grote parkeerterreinen. Bij het Outlet Center bevindt zich een groot parkeerterrein en een parkeergarage.

lees verder...