Werelddeel: Noord-Amerika
Vliegafstand: minder dan 12 uur
Taal: Engels
Valuta: Dollar
Reisdocumenten: Paspoort, ESTA formulier
Beste reistijd: Gehele jaar!
Reisvaccinatie: Niet nodig

Goedkope stedentrip Los Angeles 2019? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en voor Los Angeles verzameld. Boek nu met korting een goedkope Los Angeles. Cultuur, geschiedenis en een gezellig uitgaansleven, laat je verrassen door Los Angeles tijdens een citytrip Verenigde Staten. Reis met korting naar Los Angeles.

De stad der Engelen

Los Angeles, de stad der Engelen, is de meest bekende stad aan de westkust van de Verenigde Staten. Het is het thuis van Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica, Rodeo Drive, Sunset Boulevard, Santa Monica boulevard en de Walk of Fame. Het zijn namen die iedereen kent. Los Angeles is een bruisende stad, waar je je ogen uit kijkt. Bezoek de vele beroemde plaatsen, zoals de Universal Studios en maak een studio tour. In de verschillende wijken in de stad vind je allerlei bezienswaardigheden. Neem ook even de tijd lekker te ontspannen op het mooie goudgele strand. 

Shoppen in Los Angeles

In de verschillende wijken in Los Angeles kun je uitstekend winkelen en uitgaan. Eén van de bekendste plaatsen om te gaan shoppen, dineren en uitgaan is Downtown Santa Monica. Ook in het bekende Melrose Place kun je uitstekend gaan winkelen, restaurants en uitgaansgelegenheden bezoeken. De stad heeft diverse uitgaanscentra. 

lees verder...

Beste reisbureaus voor los angeles

0
0
0
s2sdefault