Werelddeel: Noord-Amerika
Vliegafstand: minder dan 12 uur
Taal: Engels
Valuta: Dollar
Reisdocumenten: Paspoort, ESTA formulier
Beste reistijd: Gehele jaar!

Goedkope stedentrip Los Angeles 2020-2021? Travel Bucketlist heeft de goedkoopste last minutes en citytrip aanbiedingen voor Los Angeles verzameld. Boek nu met korting een goedkope last minute stedentrip Los Angeles. Cultuur, geschiedenis en een gezellig uitgaansleven, laat je verrassen door Los Angeles tijdens een citytrip Verenigde Staten. Reis met korting naar Los Angeles.

 

Beste reisbureaus voor los angeles

 

Vakantie weer los angeles komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
30°C 0mm
0m/s 14% 0%
3 oktober
29°C / 14°C
onbewolkt
4 oktober
27°C / 13°C
onbewolkt
5 oktober
26°C / 12°C
zwaar bewolkt
6 oktober
25°C / 11°C
onbewolkt
7 oktober
23°C / 9°C
onbewolkt
8 oktober
22°C / 8°C
onbewolkt
9 oktober
19°C / 10°C
onbewolkt
10 oktober
14°C / 7°C
lichte regen
11 oktober
12°C / 5°C
lichte regen
12 oktober
19°C / 4°C
onbewolkt
13 oktober
22°C / 9°C
onbewolkt
14 oktober
24°C / 9°C
onbewolkt
 

De stad der Engelen

Los Angeles, de stad der Engelen, is de meest bekende stad aan de westkust van de Verenigde Staten. Het is het thuis van Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica, Rodeo Drive, Sunset Boulevard, Santa Monica boulevard en de Walk of Fame. Het zijn namen die iedereen kent. Los Angeles is een bruisende stad, waar je je ogen uit kijkt. Bezoek de vele beroemde plaatsen, zoals de Universal Studios en maak een studio tour. In de verschillende wijken in de stad vind je allerlei bezienswaardigheden. Neem ook even de tijd lekker te ontspannen op het mooie goudgele strand.

Shoppen in Los Angeles

In de verschillende wijken in Los Angeles kun je uitstekend winkelen en uitgaan. Eén van de bekendste plaatsen om te gaan shoppen, dineren en uitgaan is Downtown Santa Monica. Ook in het bekende Melrose Place kun je uitstekend gaan winkelen, restaurants en uitgaansgelegenheden bezoeken. De stad heeft diverse uitgaanscentra.

lees verder...