✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkoop hotel voor een stedentrip Lemmer

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Lemmer? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Lemmer, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Stedentrip deals Nederland

 

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel lemmer

 

Vakantie weer lemmer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
8°C 4mm
5m/s 77% 91%
1 december
9°C / 6°C
matige regen
2 december
5°C / 3°C
bewolkt
3 december
5°C / 3°C
bewolkt
4 december
2°C / -0°C
bewolkt
5 december
5°C / -0°C
lichte regen
6 december
4°C / 1°C
lichte regen
7 december
5°C / 2°C
lichte regen
8 december
4°C / 2°C
bewolkt
9 december
5°C / 1°C
half bewolkt
10 december
6°C / 3°C
lichte regen
11 december
6°C / 3°C
half bewolkt
12 december
6°C / 3°C
bewolkt
 

Een weekendje weg naar Lemmer

Als badplaats is Lemmer iedere zomer populair, mede door het strand en de vele mogelijkheden om watersport te bedrijven. op zowel het IJsselmeer als de andere Friese Meren, waar het toegang tot biedt. In augustus vind ieder jaar het Glemmer Beach Festival plaats. In Lemmer zijn enkele bezienswaardigheden om te bezoeken, waaronder een aantal musea en het Woudagemaal. Je kunt ook even lekker uitwaaien tijdens een wandeling aan het IJsselmeer of door het nabij gelegen Rijsterbos. Ook om liggende plaatsen zoals het pittoreske stadje Sloten zijn leuk om te bezoeken.

Bezienswaardigheden in Lemmer

  • D.F. Wouda stoomgemaal
  • Historische Kerken
  • Strand
  • Musea
  • Het Dok

Uitgaan in Lemmer

In het centrum, rond om Het Dok, vind je diverse gezellige restaurants, brasserieën een eetcafés, waar je lekker een hapje kunt eten en een drankje kunt drinken. Aan het strand bevind zich ook een Beachclub. 

Openbaar vervoer en parkeren in Lemmer

Lemmer beschikt niet over een spoorlijn. Dankzij de snelweg A6 van Heerenveen naar Emmeloord, is Lemmer uitstekend te bereiken met de auto en de Bus. In het centrum vind je enkele parkeerpleinen. Op overige plaatsen kun je in parkeervakken aan de straat parkeren. Er zijn parkeerkosten bekend voor Lemmer. Er zijn echter wel blauwe zones waar een parkeerschijf getoont moeten worden. 

lees verder...