Goedkoop hotel voor een stedentrip Lemmer

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Lemmer? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Lemmer, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Stedentrip deals Nederland

 

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel lemmer

 

Vakantie weer lemmer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
16°C 6mm
8m/s 64% 75%
8 juli
17°C / 9°C
lichte regen
9 juli
22°C / 12°C
lichte regen
10 juli
15°C / 13°C
lichte regen
11 juli
17°C / 10°C
lichte regen
12 juli
15°C / 10°C
geheel bewolkt
13 juli
18°C / 11°C
geheel bewolkt
14 juli
16°C / 12°C
geheel bewolkt
15 juli
19°C / 12°C
lichte regen
16 juli
23°C / 14°C
onbewolkt
17 juli
23°C / 16°C
onbewolkt
18 juli
24°C / 16°C
zwaar bewolkt
19 juli
24°C / 17°C
zwaar bewolkt
 

Een weekendje weg naar Lemmer

Als badplaats is Lemmer iedere zomer populair, mede door het strand en de vele mogelijkheden om watersport te bedrijven. op zowel het IJsselmeer als de andere Friese Meren, waar het toegang tot biedt. In augustus vind ieder jaar het Glemmer Beach Festival plaats. In Lemmer zijn enkele bezienswaardigheden om te bezoeken, waaronder een aantal musea en het Woudagemaal. Je kunt ook even lekker uitwaaien tijdens een wandeling aan het IJsselmeer of door het nabij gelegen Rijsterbos. Ook om liggende plaatsen zoals het pittoreske stadje Sloten zijn leuk om te bezoeken.

Bezienswaardigheden in Lemmer

  • D.F. Wouda stoomgemaal
  • Historische Kerken
  • Strand
  • Musea
  • Het Dok

Uitgaan in Lemmer

In het centrum, rond om Het Dok, vind je diverse gezellige restaurants, brasserieën een eetcafés, waar je lekker een hapje kunt eten en een drankje kunt drinken. Aan het strand bevind zich ook een Beachclub. 

Openbaar vervoer en parkeren in Lemmer

Lemmer beschikt niet over een spoorlijn. Dankzij de snelweg A6 van Heerenveen naar Emmeloord, is Lemmer uitstekend te bereiken met de auto en de Bus. In het centrum vind je enkele parkeerpleinen. Op overige plaatsen kun je in parkeervakken aan de straat parkeren. Er zijn parkeerkosten bekend voor Lemmer. Er zijn echter wel blauwe zones waar een parkeerschijf getoont moeten worden. 

lees verder...