✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope vakantie Koh Phi Phi 2021
Werelddeel: Azië
Vliegafstand: minder dan 11 uur
Taal: Thais
Valuta: Thai Baht
Reisdocumenten: Paspoort, Reisvisum (nu regelen)
Beste reistijd: Lente, Winter
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)

Goedkope vakantie Koh Phi Phi 2021 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Koh Phi Phi. De idyllische stranden en groene jungle maken Koh Phi Phi tot dé romantische vakantie bestemming van Thailand. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Koh Phi Phi zonvakanties.

Goedkope vakanties koh phi phi

 

Vakantie weer koh phi phi komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...
 

Romantische vakantie Thailand, Koh Phi Phi

Net voor de kust van Thailand ligt de eilanden groep Koh Phi Phi. De helder blauwe zee, de witte stranden en groene jungle geven de eilanden een sprookjesachtige uitstraling, die bij veel mensen voor een gevoel van romantiek zorgt. Je kunt hier dan ook heerlijk zonnebaden op de stranden of duiken en snorkelen voor de kust. Je bent hier in een totaal andere wereld. Koh Phi Phi Don en Koh Phi Phi Leh zijn de grootste en meest toeristische eilanden van Koh Phi Phi. Naar de andere eilanden kun je mooie uitstapje maken en daar rotsen beklimmen, duiken, snorkelen en ontspannen op het strand. Koh Phi Phi is een uitstekende bestemming voor een relaxvakantie. En wanneer duiken je favoriete bezigheid is, dan wil je ook hier eens gedoken hebben met de schildpadden, rifhaaien en clownsvissen die hier tussen de koralen leven. Je kunt hier soms zelfs roze dolfijnen spotten.

Zonvakantie en strandvakantie op Koh Phi Phi

De stranden van Koh Phi Phi zijn echt prachtig. Maya Beach op Koh Phi Phi Leh is hier wel het bekendste strand. Hier werd de film The Beach met Leonardo DiCaprio opgenomen. Tonsay Beach is waarschijnlijk het drukste strand. Het ligt direct bij Tonsay Village, waar vele toeristen komen en naar dit 2 kilometer lange strand gaan. Het strand van Loh Dalum is dan een stuk rustiger . Op eilandjes als Bamboo Island kun je in alle rust op het strand genieten en lekker snorkelen in het ondiepe water voor de kust. Wanneer het beste naar Koh Phi Phi? In de maand februari is er de minste kans op regen. Het weer is dan het meest stabiel en is de beste maand voor een strandvakantie naar Koh Phi Phi. Ongeacht in welke maand je naar Thailand reist, het zeewater rond Koh Phi Phi heeft gedurende het jaar een bijzonder aangename temperatuur van tussen de 28 en 30 graden. In de maanden december tot en met april, maanden is er de minste kans op neerslag en is het weer erg zonnig. Ideaal voor een strandvakantie Koh Phi Phi!